• 29ats.

    Ar būnate prie vaikų apsinuoginę?

    Na, gal iki metukų, tai tikrai vaikučiui nėra skirtumo, ar bus tėveliai apsirengę, ar ne. O kaip prie 1-3 m. vaikučių ar dar vyresnių, ar persirengdami slepiatės, vengiate rodytis ar tiesiog neakcentuojate savo nuogumo? Kaip manote iki kokio vaiko amžiaus nereikia mamytei/tėveliui slėpti savo nuogumo?

    elegancijaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano sūnums jau 11 ir 7metai, na dukrytė tai maža. Bet nuo vaikų visiškai nesislapstau. Ir jie tai priima kaip natūralų dalyką. O ir vaikai manęs nesigėdina bent jau kol kas. Mūsų šeimoje nuogas kūnas nėra tai ką reikėtų slėpti ir gėdytis.

    trejetukas

  2. 4

    nors mano dukryte dar maziuke bet vistiek nepatogu kaip apsinuoginu!

    cindy

  3. 3

    seiop kiek esu skaiciu tai vaikam iki 3m nerupi nei ju nei kitu nuogumas,todel patartina vaikus maudyt kartu iki 3m,o seip kolkas nera dar ka slept nuo tokio maziuko,bet ateityje manau teks

    sheelsi

  4. 3

    na man niekada nepatikdavo pusnuogiai laikstyti po namus,bet kol vaikas mazas labai nesislapstau, bet jau kai tures sioki toki supratima tai tikrai nesirodysiu, nes visdelto kad ir vaikas, bet vistiek yra lyciu skirtumai.

    Benikiux

  5. 3

    ne dabar kaip mano berniukas 6metu ir kitam 8men,bus neapsinuoginu,ne veliau taip daryciau,tam yra vonios kambarys ir galima ten persirenkt.

    lijana2

  6. 3

    Nieko blogo, kai pamato mergaite- mama, o berniukas -teti. Bet priesingai ir vyresniem jau ne kas. :))) Stengiames negluminti vaiku.

    Linute39

  7. 3

    Vat taip ir manau,kad persirengineti prie vaikiuko galesiu iki metuku.Nezinau,gal ir nieko blogo tame nera,bet man tai nepriimtina.
    Noretusi,kad apie visus mergaiciu ir berniuku skirtumus,mano sunelis suzinotu bent jau penktais gyvenimo metais..

    rimrem

  8. 2

    ne niekada nors mano merginai dar tik 10men bet vistiek nebunu.

    mamyciuke

  9. 2

    mano mazajai 1.4m.kad slapstyciaus tai nesislapstau,bet nuogumo nedemonstruoju,persirenginet prie jos tai nera nieko cia blogo,bet jei jau ir apatinius keiciu tai nueinu i vonia.vyras tai ir nesidemonstruoja :) na nebent su apatiniais retkarciais praina pro kambari.as tai manau kad nieko cia blogo tame nematau.

    masiniuke

  10. 2

    Mno dukrytei 1.2 m as tai nesislapstau prie jos rengiuosi aisku neakcentuoju savo nuogumo. O tetis tai jau vengia.

    austeja0809