• 21ats.

    Karoliuku verimas mados reikalas?

    Mamytes, ar turite panasiu hobiu? O gal koknreciai veriate verinius? Juk tai dabar 'ant bangos'. Dekupazas, tapyba ant silko ir karoliukai. Kas jums prie sirdies?

    Linute39Hobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    aš bandau užsiimti dekupažu:))labai smagu ir gražu iš seno daikto pasidaryti naują:)

    emiliukas

  2. 5

    as nieko neuzsiemu, nera laiko :) gal veliau kaska ir sumastysiu, man labai grazu tapyba ar veriniu verimas :) mano vyro sese daro auskarus ir verinius begalo graziai is svarowski kristalu :) reiks kada ir man tuo uzsiimti :)

    kristale

  3. 4

    As darau pauosalus auskarus, verinius, apyrankes. Man labai patinka tokie darbai. Butu idomu dar ismokt dekupazo.

    kristulele

  4. 4

    man labiau prie sirdies karoliuku verimas ir dekupazas!nors nieko is situ is vardintu dalyku nedarau bet noreciau!

    cindy

  5. 4

    seip megstu nerti,nes man tai labai grazu,bet db kazkaip tam neatrandu laiko,o seniau darydavau visiokias apyrankes, karolius

    sheelsi

  6. 4

    As pati tapiau ant silko. Skaros, saliai, staltieses, netgi uzuolaidos... Fantastika, atsipalaidavimas, spalvos ryskios, labai mielas uzsiemimas.Bet ...labai brangu.
    Dabar pastebejau karoliuku tendencija.
    Jau man vel akys ziba, rankos niezti isbandyti..:)))
    Tai ir ieskau bendraminciu.

    Linute39

  7. 4

    Kai ejau i mokykla tai per daile viskuo teko uzsiimti :) bet nieko pas mane taip ir neuzsiliko :) nelabai as prie meno :) o siaip cia seniau radau karoliuku pas save tai buvau susiverusi apyrankiu ir visur eidavau uzsidejusi kol nesutruko :)

    Erika_P

  8. 3

    as tuo neuzsiemu,bet grazu paziuret,karoliuku namie turiu ivairiausiu(isardytu) bet kazkaip neveriu.bet uztai uzsiemu mezgimu,patinka megsti ivairius niekucius.

    masiniuke

  9. 2

    Nemanau kad tai mados reikalas. Juk kiekvienas žmogus nori turėti hobį, o kai tas hobis gali atnešti ir naudą (padovanoti savo darbelius draugams, pasidaryti sau ką nors gražaus ir išskirtinio). O aš laiko nelabai rasčiau tokiems darbeliams, bet manau man ir kantrybės pritrūktų, nors pabandyti norėčiau :))

    Irma

  10. 2

    As tai nemegstu tokio darbo ir uzsiemimo mano daruge va veria jai labai patinka. O jau sages ir auskarus kokius grazius daro.

    mamyciuke