• 16ats.

    Ar kuri siuvotes gimdymo marskinius?

    As kai laukiausi pirmo buvau pati pasisiuvus, man su savo buvo smagu, dar issiuvinejau zenklus nesancius sekme ir t.t. Juos dar turiu nes nuo gimdymo praejo nepilni 2 metai. Dabar galvoju antram siutis vel, ar tuos pacius naudot?

    gitaniuxPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as taip pat nesisiuvau, pirkau parduotuveje! bet kai gimdziau vistiek liepe uzsimauti ju(gimdziau ne lt) o po gimdymo nesiojau savo !

    cindy

  2. 3

    nesisiuvau bet ir neprireike.

    daina

  3. 2

    as ir turejau savo,bet neleidzia buti su savais.O po gimdymo,ten po keliu valandu jau gali persirengt.Man tai nebuvo problema,tie nesavi marskiniai keletai valandu.

    Sagute

  4. 2

    seip gimdai su ju drabiuziais as buvau pirkus savo pizama tokia bet neleido detis,nes turi buti su ju rubais,del infekciju ir pan

    sheelsi

  5. 1

    NE. O kam ? Jie visvien apsikraujuoja ir yra išmetami

    Jorkaile

  6. 1

    Kadangi aš nedėviu nei pižamų, nei naktinių, tai pasisiuvusi neturėčiau kur dėti, pasitenkinau ligoninės naktinukai, man jie vietoj chalato buvo.

    iinnggaa

  7. 1

    nesisisuvau,ligonineje dave

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    nieko as nesisiuvau..man dave ligonineje

    ingrandr

  10. 1

    nesisiuvau - dave ligonineje :) maniau, kad duoda visoms, o , pasirodo, man tiesiog nuskilo - gera slauge pasitaike :) kitos gimdo su savo atsinestais drabuziais - marskineliais, kaip ir rekomenduoja ...

    Lolita