• 11ats.

    Kur galima isigyti ozkos vilnos vaikisku kojiniu?

    Zinau, kad tokiu kojinyciu buna ekologiskose mugese specializuotu svenciu metu. Bet gal kas zinote, kur siuo metu galima butu ju isigyti?

    AusraVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    uoj atleisk,ne mada vaikams(nes ir sitoje daznai perku :) ) o "EKOLOGIJA IR MADA VAIKAMS",va kaip vadinas :) Mosedzio g.7 kaunas,cia priesias silainiu maxima, o jei gali paskambint telefonu ir pasiteraut ar turi,as daznai paskambinu kai kyla klausimu 865547220 :)

    sheelsi

  2. 3

    yra kaune ir vilniuje kiek pameniu ekologisku prekiu parduotuve "MADA VAIKAMS",joje tikrai turetu buti

    sheelsi

  3. 2

    negaliu tiksliai pasakyti, bet mano draugė buvo prieš 3 savaites, tai jau prekiavo. Bijau ką nors sakyti. O iki centro ne taip jau ir toli, tai galima tiesiog prasivaikščioti:) O gal jie ir darbo dieną būna? Nepasakysiu:(

    elegancija

  4. 2

    Buvau savaitgaly Vilniaus Gedimino prospekte, tai nuo Flagman iki Katedros dabar vyksta mugė, yra ekologiškų prekių, megztų iš vilnos kojinių, prištinių, kepurių. Nežinau ar būna paprastą dieną, bet savaitgaliais tai taip. Pabandyk ten paieškoti. Pirkau dukrytei vilnones pirštines, bet neklausiau kokios vilnos:)

    elegancija

  5. 1

    Ekologisku prekiu parduotuvese

    ruta26

  6. 1

    Per google įvesk raktinį žodį - LANA CARE. Tai firma gaminanti iš vilnos. Kiek žinau, Vilniuje yra Akropolyje, Tindi rindi parduotuvėje.

    Jorkaile

  7. 1
  8. 1

    "Pas bobuciu ant turgaus" bijau pirkti, nes gali "ikisti" bet ka :). Elegancija, gal zinai ar kiekviena savaitgali tokios muges buna, nes praeita savaitgali praziopsojau? :)

    Ausra

  9. 1

    dazniausiai buna pas bobuciu ant turgaus

    ingrandr

  10. 1

    Paziurejau ju internetiniame puslapyje, tai jie turi merino vilnos kojinaiciu. Kiek suprantu, tai yra avies vilna :). Bet vis tiek aciu uz info, manau, tikrai pravers :)

    Ausra