• 10ats.

    Mano vaikutis kartais pradeda nei is sio nei is to purtyt galvyte i sonus,lyg neigdamas.Gal ieskau bedos,bet gal dar kurios vaikutis taip daro ir cia nieko blogo.O gal man kreiptis i gydytojus??

    rimremJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mum 1m ,bet galvytę jau seniai krato savo nuomonę išreikšdamas,dabar dar ir griežtą ne-ne-ne prideda:)man irgi atrodo,kad tai naujas atradimas save išreikšt:)

    tuti

  2. 3

    mano irgi taip darydavo, kartais ir dabar 2 metuku taip daro, zinok skaiciau kazkur kad taip vaikai darydami save ramina, o kartais netgi migdo, taigi nepergyvenk, viskas tavo maziukui gerai!

    Gabriele

  3. 3

    Na nezinau mums jau kaip 10men tai purto galvyte kai sako ne.manau nieko blogo nera nes manoji jau senai taip daro.

    mamyciuke

  4. 3

    nu geras :D mano ir taip daro, as manau nieko cia blogo, mes dar juokiames, klausiam jo ar nori miegucio jis pradeda purtyt galva.. bet taip stipriai kad net krenta :))) as net nufilmavus ji kaip sitaip daro :) nepergyvenk

    kristale

  5. 2

    maniskis ir purto,lyg sakytu ne.Nieko cia blogo

    ruta26

  6. 2

    zinok mano kinderis ir taip darydavo. ji buvo ismekes tetis, ir kazkaip jam tai istrigo. paskui pradejau galvoti gal jam kas negerai, bet po gero menesio uzmirso. tai va, viskas gerai:) nepergyvenk ir tu:)

    Anonimas

  7. 1

    daro. mum 1.2m ir kartais daro taip. gydytoja sake nieko blogo.

    Anonimas

  8. 1

    Mano saluytė taip daro neigadama arba šokdama, kai įsidūksta :) Jei tai nuolatinis galvytės purtymas , manau susirūpinti vertėtų, bet jei retkarčiais - nieko:)

    Renata_

  9. 1

    Mano irgi taip darydavo jau nuo kokių 9mėnesiukų ir dabar tebedaro,jai 1metai 2mėn.Ir,tiesą pasakius,aš ir gi kaip tu,rimrem,vis pergyvendavu gal kas čia jai negerai.Bet dabar kažkaip ramiau-žiūriu daug kurie vaikai taip daro.pas giminaites paklausiau-ir jų vaikai taip padarydavo.Tai tikriausiai viskas pas mūsų vaikučius tvarkoj:)))))

    Vilmiene

  10. 1

    Kvanka as,ka ir besakyt.Pergyvenu del menkniekiu ir nieko negaliu sau padaryt;)
    Aciu mamytes,nuraminot:)

    rimrem