• 9ats.

    Gal pakliuvote i eismo ivyki su mazyliu?

    Norejau paklausti, gal kam taip atsitiko? Ar vaikas buvo autokeduteje? Ar po ivykio autokedute pakeitete? Kokios ivykio pasekmes: fizines ir psichologines, jums ir mazyliui? aciu uz ats ;)

    julieteVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    ne neteko atsidurti tokioje situacijoje..o mano drauge buvo 8 men nescia,kai pakliuvo vairuodama i avarija

    ingrandr

  2. 2

    Buvom papuole i avarija,kai maziukas dar pilvely buvo.Aciu Dievui viskas gerai baigesi.
    O giminaiciams i sona moteriske buvo ivaziavusi.Vaikutis penkiu men autokeduteje sedejo.Smugis nebuvo toks stiprus,tad vaikuti tik krestelejo,jis pravirko.Bet pasekmiu rimtesniu pavyko isvengti..

    rimrem

  3. 1

    Mano vyras buvo pakliuvęs su dukra į avariją, į jį atsitrenkė kitas automobilis, lėkęs dideliu greičiu, bet ačiū Dievui baigėsi laimingai, tik patyrė išgąstį ir vaikas ir vyras.

    iinnggaa

  4. 1
  5. 1

    man teko kai dar laukiausi 5 menesius,per mano vairavimo egzamina,stovint man salutiniame kelyje,ir praleidziant masinas,ten buvo tokia nuokalne,tai nuo jos toks senukas kaip pasileido ir visa jega teskes man i gala,mane dar i prieki isstume,laime nesitrenkiau i nieka,siek tiek galva susitrenkiau,aisku sokas buvo,bet viskas gerai baigesi,as isvaziavau namo nebaigus egzamino o jis i policija,nors dabar buciau kitaip elgusis..

    sandritute

  6. 1

    na dar kolkas neteko pakliuti.

    daina

  7. 1

    nera teke nei su vaiku nei be vaiko papult i joki eismo ivyki, labiausiai ir pergyvenu ,kad su vaiku nieko nenutiktu, visad vaika vezam auto kedutej prisegta,
    o vieni giminaisciai tai veziojos vaika taip,kad ant posukio ir vaikas ir auto kedute apvirto masinoi, nei vaiko prisege nei pacios kedutes ,cia apsurdas didziausias manau...

    Milana69

  8. 1

    pritariu gitaniux dar neteko ir tikiuosi neteks :)) tfu,tfu,tfu...)

    Pearl

  9. 1