• 17ats.

    Vitaminai Osteocare, ar tai reklamos ir pinigu uzdirbimas is mamyciu?

    Siandien musu maziui 3 men. ir mes lankemes pas gyd. Pasisvereme, priaugome 0.55 kg. Jauciames gerai, tik pries savaite pastebejau, kad maziuko delniukai ir kojyciu pedutes dregnos kartais buna. Tai mums gyd. rekomendavo padidinti D vit. iki 4 lasiuku per diena ir dar israse recepta vitaminams - Osteocare skysta(po sauksteli i diena), ji minejo, kad jo sudetyje yra kalcio ir cinko, kuris taip reikalingas vystantis dantukams. Bet niekaip nesuprantu, ar mums tai nesigaus sviestas sviestuotas. Maitinu MP ir primaitinu HIPP, kuriame yra visi vitaminai iskaitant kalci ir cinka. Mamytes, patarkite ...

    IdoraVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mums pediatre patare nuo 10 men pereiti nuo vitamino D prie zuvies tauku

    Sagute

  2. 3

    dar karta rasau,issiblaskius esu visai:) ka tik paziurejau instrukcija,osteocare galima naudot nuo 6 menesiu amziaus,taip kad neduok jo savo maziui ir savo gydytojai taip ir pasakyk kad suabejojai ana gydytoja nes sitas preparatas skirtas vyresniems:)

    as esu pries visus dirbtinius vitaminus. Nemanau, kad tokiam mazam vaikui ju reikia. Jis viska gauna su motinos pienu. Paskui organizmas nemokes pasisavinti is maisto vitaminus, jeigu taip anksti pradesi duoti dirbtinius.

    rujga

  3. 3

    Idora,o mano mergytei dabar 7 men ir ji sveria 7,9 kg,tai jums kaip matau svorio uztenka,as is pradziu nepastebejau kiek jusu maziukui laiko,man gydytoja iki 6 men ir nenorejo sito duot gert,o kai jau suejo 6 dar buvo lyg ir viskas neblogai,o jau kai 7 men pradejom skustis kad nieko nevalgo ir del visokiu kitu dalyku todel ir israse mums ji,bet jus dar maziukai kazkaip abejoju ar reiktu gert,pirma gerkit vit d ir zuvu taukus geriau man rodos butu kai tik tiek laiko jums,bet gal sakau pabandyk paskambint savo gydytojai kad ir serga gi kalbet gali,o jei nenori skambint tai gal tada palauk menesi iki kito vizito jusu daktare bus pasveikus ir pasitarsit

    rujga

  4. 3

    vitaminams nereikia recepto.
    vitamino D aš nedaviau,pediatrė pasiūlė duoti žuvies taukus.taip ir dariau.

    emiliukas

  5. 3

    turiu nupirkusi,bet neduodu,taip ir stovi,pirkau dėl dantukų,bet bijau duoti,kažkaip pradėjau vengti dirbtinių vitaminų.

    emiliukas

  6. 3

    Net nezinau, gal jei gyd. taip pataria reiketu. Per daug vadinasi nebus jei taip sake,kad reikia. Ir per mazai nebus, jei vartosite. Jei nevartosite gali buti per mazai. Problema butu jei per mazai butu.

    Erika_P

  7. 2

    Mes iki 1 m. gėrėm ir toliau geriam tik vit. D. Kai buvom metukų pas gyd. apžiūrai (irgi pataikėm pas pavaduojančią), tai kai paklausiau, ar reikia ką nors papildomai duoti, tai lyg tarp kitko pasakė apie osteocare. Bet aš jo nepirkau, nes kol kas nematau jokių blogumų, dėl ko reikėtų duoti papildomai vitaminų. Manau paklausiu pas savo gyd. kai eisim kitą kartą. Tai ir tu pasitikslink, nes irgi manau, kad tavo pypliukas per mažas papildomoms vitaminų dozėms.

    elegancija

  8. 2

    Na mes jau antrą buteliuką geriame.Bet turim problemų su dantukais-labai jau sunkiai dygsta:(Mergaitei gydytoja pasiūlė Osteocare duoti nuo pusės metukų,tik tada dar po pusę šaukštelio į dieną,nuo 8 mėn po šaukštelį,taip geraiam ir iki šiol.Mergaitei dabar 1metai ir 2mėn.Manau tikrai nepakenks.Mes irgi vartojom ir HIpp mišinuką ir D vitaminą.

    Vilmiene

  9. 2

    na mano megyte gere si sirupeli ir tik po jo pradejo kaltis dantukai...iki tol budama 9.5menesio mano mergyte buvo deja bedante ;((( tai gali buti kad ir psedjo :))

    o vitaminai, kiek zinau, tai tikrai nerasomi jokie receptai:((( bent iki siol taip buvo pas mus.

    Pearl

  10. 2

    mums 7 menesiai,duodu vit d po 4 lasiukus,nes turim tu paciu rachito pozymiu,geriam zuvu taukus nes juose daug medziagu nervu sistemai (dukryte nuo gimimo labai jautri),ir pradejo nuo sio menesio gerti osteocare,tam kad mazai valgo neturi apetito,rpiauga mazai svorio,dantuku neturim,as manau kad nebus sviestas sviestuotas,gi lankotes pas gydytoja ir jei kas ji pasakys kad kazko jau nebereikia gert,visko yra tavo piene ir misinuke,bet nepakankamai jei yra tokie pozymiai,galbut is kazkurio maisto nepasisavina reikalingu medziagu,mano dukryte labai sunkiai pasisavina vit d,nors gauna lasiuku ir zuvu taukuose jo yra ir misinuke,bet jo vistiek truksta,pradejo gerti osteocare atsirado ir apetitas ir stipresne pasidare,cia tik tavo reikalas ar tu darysi kaip patare daktare,musu daktare kai nori ka nors israsyt visada diskutuoja su mumis ar tikrai reikia,ar verta pabandyt,o recepta raso tam kad nusipirktumet butent tai ka ji sako,nes buna kad panasus pavadinimas ir t.t.jei vaistui reikalingas receptas tai aisku,o kai ne tiesiog tam kad tiksliai zinotumet ka pirkti ir po kiek duoti daktaro nurodymu:)tiesa mums sake gerti ta osteocare po puse saukstelio du kart dienoj,ir po menesio kai ateisim tada ziuresim ar sumazint doze ar palikt ta pacia (del to kad naudojam ir kitu preparatu)

    rujga