• 25ats.

    Ar skiepyti sunelius 1 metu?

    Baisu pasidare pasiskaicius apie skiepus, kokia jie zala gali padaryti, sunelius skiepijau visais privalomais skiepais iki 9 men., dabar esu pasimetus ir labai abejoju. Ar jus skiepijot 1 m. savo angeliukus?

    AureluzeSkiepaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    dekui uz pasisakymus,na o anonimui tai pasiulyciau-jei jau rasai taip "protingai"tai nebuk anonimas.Ne visada seimos gydytoja galima pasikliauti

    Aureluze

  3. 4

    Jūs pati turite nuspręsti skiepyti ar ne:)kaip suprantu Jūsų vaikučiams skiepas priklausys 1.3m.tai MMR skiepas su gyvu virusu,jis daugiausiai siejamas su autizmu.tiesiog ieškokite info apie šį skiepą,domėkitės pati bus lengviau priimti sprendimą:)

    emiliukas

  4. 3

    Milana,jei pasidomėtumėte žinotumėte,kad serga skiepyti vaikai,netgi labiau ir su komplikacijomis.kad ir nesenai Kaune buvęs kokliušo protrūkis,sirgo pilnai paskiepyti vaikai.ar Jūs isitikinusi,kad Jūsų vaikui susidarė imunitetas nuo skiepų ir nesirgsite?ar nebijote komplikacijų po skiepo?komplikacijų po skiepo reikia bijoti labiau nei ligų,kuriomis galbūt gyvenime vaikas nesirgs.

    emiliukas

  5. 3

    labai daug rašoma apie skiepų "gėrį" pediatro Usonio puslapiuose,ir visi juo tiki,net nežinodami,kad jis farmacininkas,o farmacijai ar nerūpi iškyšti savo produkcija?
    tokie pediatro pasisakimai kaip "Ramunėlių ar liepžiedžių arbata kūdikiui yra daug mažiau priimtina nei vakcina." trūksta žodžio apie šį pediatrą-farmacininką.

    Kiekvienas vaikas yra individualybė,ir visų masiškai skiepyti negalima,kaip kad daroma

    emiliukas

  6. 3

    na mums laprkriti ir bus metukai :) kolkas skiepijo visais reikiamais skiepais, jokio salutinio poveikio kolkas nebuvo.. tad skiepysim ir toliau...

    kristale

  7. 3

    manau tai kiekvienos seimos reikalas. Mes savo vaiku visai neskiepijome. Isskyrus tai, ka gavo ligonineje, kai gime vaikiukai.

    jurc

  8. 2

    na jei reikia ar gydytoja liepia tai tikrai reikia...

    daina

  9. 2

    ..nesuprantu kaip dar gali kilti klausimas skiepinti ar ne,jei reikia tai reikia,o ne klausyti bobučių pasakų ir bijoti dėl kažkokių neaiškių priežasčių

    eliliuk

  10. 2

    net negalvoju apie neskiepijimą. Visais privalomais skiepysiu, o apie mokamus arba papildomus - pagalvosiu. Manau, jeigu jau pradėjai skiepyti, tai reikia ir baigti. Nes jeigu bus atlikta tik viena vakcina, pvz. iš 3, tai kad dar blogiau nepadarytum iki galo neužbaigus imuniteto igijimo.

    elegancija