• 43ats.

    Ką manote apie tai, kad lytinis gyvenimas pradedamas nuo nuo 12-13 metų?

    As labai daug internete skaiciau apie sexa, ir man labai keista atrodo, kai nuo 12-13 metu pradeda lytini gyvenima, ka jus manote apie tai?

    dzeniIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    na 12-13 metu yra labai ankti, reik ziuret savo vaikus, bet vsur su jais nepribusi neprilakstysi ir nesuziuresi ka kur daro.. ziurejau laida valanda su Ruta ir esu labai nepatenkinta ginekologe Eringyte, ji labai megsta kisti savo nuomone, grazioj formoj zeminti mergaites kurios prarado nekaltybe 15 metu.. o tuo labiau iki pilnametystes susilaukusios vaikelio.. aisku nera labai gerai kai 17 metu panele, jau su vaiku.. bet kaip sake kita dalyve, reikia palaikyti dabar ta mergaite, kad ji pagimde, kad nepaliko to vaikelio, reikia mokyti.. o ne smerkti.. as pati praradau nekaltybe budama labai jauna.. 16 metu.. nes jauna susipazinau su savo jau vyru man tada buvo 15 metu, metus laiko mes draugavom.. nors ir likdavau pas jy nakvot kai jo tevu nebudavo namie, miegodavau su drabuziais ir jis prie manes nelindo.. jam buvo 19 metu.. na va as pasakydavau mamai kad nakvosiu pas drauge, o lieku pas jy.. ir kaip suziuretu ji mane.. niekaip.. as laksciau nuo jos kaip nezinau kas.. ir vistiek savo dariau..aisku man buvo 16 o ne 12 :) bet vistiek dar jauna.. zodziu smarkiai nukrypau nuo temos, bet noriu pasakyti tai.. kad tevai nepribus amzinai salia vaiku.. jie turi zodziais kalti vaikams apie lytini gyvenima ir kuo aiskiau.. uzimti juos galu gale, kad nesitrynu lauke istisai..

    kristale

  2. 4

    nesamone sitokioj ankstybe,juk dar vaikas tebesi tokio amziaus...

    daina

  3. 4

    baisu kaip tokio amziaus jau galvoja apie lytini gyvenima.labai jau anksti.laaabaaaaiii....

    deimantina

  4. 4

    man tai yra baisu, ir nenoreciau kad mano dukryte taip anksti pradetu lytini gyveni! reikia dziaugtis vaikyste,eiti i uzklasinius burelius o ne su bernais guleti!darysiu viskas kad tik taip nenutiktu! nes turejau drauge kuriai buvo 13 metu ir permiegojo su bernu man istikruju buvo slykstu i ja ziureti, tada pradejo eiti su bernais ir atrode k...a vaiko veidu.nu baisu ir visi zvenge is jos!

    cindy

  5. 4

    tokiom gerai diržo įkrėsti reikia.

    emiliukas

  6. 3
  7. 3

    daukas priklauso kaip tevai auklejo as ir seip anksti pasimylejau gal 15.5 nu apie 16 gal net,bet nesigailiu nes vis dar esu su tuo paciu zmogumi:) esu girdejusi kad mokykloje kada buvau 12 klasej kad 7-tokes jau kelios kaltos,per tusus,aisku isgere budavo,galbut sustrom norejo buti,bet tik susigadina sau gyvenimus:)

    coliukexxxx

  8. 3
  9. 3

    Na aisku per anksti jos nesupranta dar gerai turbut ka daro. Aisku labai baisu kad taip vyksta. Ju dar vaikai leles turetu rupeti one seksas.

    mamyciuke

  10. 3

    ne baugu pasidare,nezinau ka daryciau jei mano dukra uz metu pradetu lytini gyvenima,manau pavaziuotu man stogas, bet as buciau is tu "bloguju mamu' kuri bet kokiu budu bandytu uzkirst tam kelia.Isbandyciau visus budus,neisleisciau is namu ir pan.

    Sagute