• 9ats.

    3 mėn. kūdikis riečia nugarytę, kas tai galėtų būti?

    Suneliui 3 men. pradejo labai riest nugaryte, issiriecia kaip klaustukas ir kuo toliau, tuo dazniau, be to yra labai neramus. Kas jam galetu buti?

    sheelsi1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as taip pat manau man musu suneliui cia viskas del tonusiuu raumenu nes jokie vaistukai nepadeda reiski ne pilvukas cia,tik bijau kad nieko rimto nebutu

    sheelsi

  2. 2

    tikrai - butinai reikia pasakyt tai gydytojui - galbut nieko ir nebus, bet siaip tokie rietimai ir galvos atlosimai gali buti ir kokiu rimtesniu dalyku pozymiai. bet greiciausiai nieko nebus! maniskis taip dare - paziurejo ir neurologai, ir visi, ne nuo diegliu tai - tiesiog nugaros raumenuku tonusas buvo per didelis. praejo kursa masazo ir viskas pasitvarke. bet pasisakyt butina, gydytojai sake, kad tai buna keleto ligu vienas is pozymiu. bet greiciausiai jums nieko nebus - tikrai :)

    Lolita

  3. 2

    Na tikriausiai tie nelemtieji diegliukai.Labai svarbu,jei valgi iš buteliuko,kad neprisitrauktų oro.Galite pabandyt pavartot Simplex arba Espumisan lasiukų,ir Viburcol žvakutės padeda tokiu atveju tokiam mažiukui.Pamasažuot pilvuką dažniau šilta ranka pagal laikrodžio rodyklę,ant pilvuko dažniau paguldyt,taip ant pilvo paguldytą panešiot galima.

    Vilmiene

  4. 2

    mano taip pat suneliai rietesi,bet poto susitvarke:masazavau pilvuka,gere espumizano.Riesdavosi tai kaip ir siaip ,gal tokia poza patikdavo

    Aureluze

  5. 1

    As taip pat manau, kad cia del padidejusio raumenu tonuso. Pasakyti reiketu gyd, kad patikrintu ar viskas gerai.

    Erika_P

  6. 1

    Pasisakyk gydytojui butinai. Gal cia nieko ir baisaus

    austeja0809

  7. 1

    Maniskis ir riesdavosi,net galvyte atlosdavo, cia tikrai buvo pilvukobedos

    gitaniux

  8. 1

    manau, kad ji kamuoja pilvo diegliukai, pavartokite espumizano lasiuku, gal viburkolio zvakutes nakciai padetu, ziurek, kad valgydamas, jei valgo is buteliuko, neprisitrauktų oro.

    mysteryy

  9. 1

    gali būti,kad kamuoja pilvo diegliukai.

    emiliukas