Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    as turejau sita problema nestumo pradzioje, neidavau i tualeta po kelias dienas, bet pagerdavau daug vandens arba kriausiu ir viskas budavo baigta! o paskui kai atsilaisvino tai iki pat kol pagimdziau!

    cindy

  3. 2

    as po gimdimo ir tai dar vargstu su viduriu uzkietejimu,nors lelytei jau 6men....

    Indruleeeee

  4. 2

    man tai i nestumo pabaiga buvo uzkieteja viduriai, tai daktare patare valgyti dziovintu slyvu, taip pat dar tinka uzpilta dziovintas slyvas vandeniu ir po kurio laiko ta skysti isgerti ir suvalgyti tas slyvas.

    Roni18

  5. 2

    Oi čia beveik vioms taip buna pasitark su ginekologe ir israsys laisvinamuju ir butinai vartok as varojau arbatele nes sako jai nieko nedarai tai si problema labai isiseneja ir buna sunku veliau.

    mamyciuke

  6. 2

    Taip, as vargstu su siuo reikalu. Kai tik jau nebegerai,geriu kuo daugiau vandens, arbatu, valgau vaisiu, rugstesniu, sultingesniu tada susitvarko tam kartui. Dar verdu sau burokeliu sriuba, man padeda.
    Jokiu vaistu negeriu, manau, po gimdymo viskas stos i savo vietas.

    Linute39

  7. 1

    Taip, pasitaiko, kad buna gan prastai. Stengiames pagerti visokiu arbatyciu, slyvu kompotu, paciu slyvu daugiau pavalgyti. Ir viskas susitvarko savaime.

    Gyčio_tėte

  8. 1

    man pradzioje nestumo buvo pirmas zenklas kad laukiuosi nes nueidavau per keleta dienu tik karta ir tai sunkiai...dabar perkopus treciaji trimestra jau lengviau bet irgi sunkoka buna...padeda man slyvu sultys arba suvalgyti tokie produktai kurie skystina viduriukus...jei megsti saulegrazas galima ir jas pabandyti :) pas mus seimoje visiem jos suveikia ;)))

    Pearl

  9. 1

    nestumo metu ir man buvo uzkiete viduriai , retai ir sunkiai iseidavo ... vengiau maisto su ryziais, viriausi aviziniu dribsniu , grikiu koses pusryciams, pietums burokeliu sriubytes issivirdavau ir daugiau darzoviu valgiau .Kadangi dziovintas slyvas skrandukas sunkiai virskino , tai is sodo nuskintos labai pagelbejo.

    Idora

  10. 1

    man ti slyvos padedavo...daug skysciu...

    zankesss