Atsakymai

  1. 2

    ziurint kokio amziaus tas vaikas? seip per sunkus maistas mazam skarandukui

    sheelsi

  2. 2

    as jau kugelio esu davus savo kleckui jam beveik metai.. sako sunkus maistas maziukam, bet as po truputi vistiek duodu :)

    kristale

  3. 1

    Ant liezuvio galo paragaut daviau tiek dukrytei,tiek sunui apie 11menesiu,kai buvo,o valgyt dukrytei pilnai leidau nuo 2metuku plius minus.

    Bosiene

  4. 1

    Nuo metu viska duodavau ir blynu,ir cepelinu ir kugelio.

    Jolka123

  5. 1

    pradejau duot nuo 10 menesiu paragavimui

    ruta26

  6. 1

    šiaip tai tarkuotas maistas nerekomenduojamas iki 3m.,tačiau daug kas duoda nuo 2m.

    eliliuk

  7. 1

    Man vaikui yra 2 metai ir 3 mėnesiai,bet tokio maisto dar nesu davusi,manau,kad dar per anksti tokiam amžiui,o kada pradėsiu duoti net nežinau,žiūrėsiu pagal aplinkybes,gal ir nuo 3 metų,o gal ir kažkiek anksčiau....

    debesėlis

  8. 1

    Nors rekomendacijos yra tik nuo 3 m., bet savo dukrytei daviau paragauti truputį bulvinių blynų su grietinę nuo 1 m. 2 mėn. Nesakau, kad tai gerai, bet po nedaug ir neriebiai pradėjau pratinti. Norėtųsi iki 3 m. neduoti to, ko nerekomenduoja gydytojai ir literatūra, bet jaučiu, kad tikrai taip neišeis:)

    elegancija

  9. 1

    mes nuo metuku irgi davem ir sakyciau mano mergytei labai patinka sis maistas...pamaciusi is tolo puola prie stalo ;)manau po truputi nepakenks,aisku duokite su saiku kad skrandukui nebutu sunku,bet maziukam patinka ;)skanaus:)

    Pearl

  10. 1

    Esu skaiciusi, kad cia yra ypac sunkus maistas ir jo iki 3m yra negerai duoti. Mamytes cia rasancios anksti pradeda duoti si maista. As manau, kad be 2m tikrai neduosiu, nes toks maistas sunkiai virskinasi, ypac tokio amziaus maziukams.

    Erika_P