• 21ats.

    mano sunelui 5 men ir 2 savaites.planuoju jam nupirkti vaikstine idomu ar nepermazas.

    nuo keliu menesiu galima jas naudoti?ar neiskrips vaikui stubriukas,maniskis labai judrus manau kad jam patiktu visi sako kad vaikstines blogai kokia jusu nuomone

    LINOSĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ma nes jau sodinom,mum5 men,bet nededa koju ant zemes tai turim oatys stumdyti...:-)

    daina

  2. 3
  3. 2

    aš pasodinau nuo 5 mėn., bet labai trumpam. O šiaip per visą vaikštynės turėjimo laiką, dukrytė joje išbuvo labai mažai, praktiškai vos ne 10 min. per visą dieną. Ją naudodavau tik tada, kai reikėdavo ką nors greitai padaryti, o saugiai kitaip nepaliksi. Mano dukrytei jos nepatiko. Geriau buvo šokliukas.

    elegancija

  4. 2

    dukryte pradejau pratinti nuo 6men, ir viskas labai gerai ir su stuburiuku ir su kojytem.o suneli nuo 8men irgi viskas gerai, kojytes neiskrypusios, pedutes tiesios, vaiksto graziai:)))

    ievutek

  5. 2

    Apie vaikstynes esu nemazai negero skaiciusi. Kojytems ir pedutems negerai. Tokio amziaus mazyli nepatarciau sodinti i vaikstyne. Geriau nuo 6men pradeti po labai nedaug is pradziu pratinti :)

    Erika_P

  6. 2

    manau kad per mazas,juk nera kur skubet

    sheelsi

  7. 2

    ne nepermazas, pradekit statyt po 5 minutes kasdienpoto potruputi didinkit laika, bet kol nebus 8 men tegul vaiksto nedaugiau kaip 15 minuciu.

    Gabriele

  8. 2

    Per mažas.Nebent vaikas tvirtai jau sėdi.Į vaikštynę vaiką galima leisti kai vaikas jau moka savarankiškai atsisėsti ar bent tvirtai sėdi.Tokia specialistų nuomonė.Gali iškrypt stuburiukas,gali vaikas išmokt netaisyklingai statyti pėdutę(taip labai dažnai pasitaiko)nuo pirštukų.Aišku čia kiekvienų tėvų reiklas.

    Vilmiene

  9. 1

    As tokiu laiku pradejau sodinti savo mazaji i vaikstyne po kelias minutes

    ruta26

  10. 1

    zinoma, kad anksti, i jas galima sodinti kai vaikas jau tvirtai moka sedeti, baisu net skaityt, kad jau nuo 4menesiu sodina, as asmeniskai antram vaikui jos net nenaudosiu

    erika1984