• 13ats.

    mano mergyte purosi kaip butu suvalgiusi ar isgerusi kazko neskanaus.

    Mano mazytei uzeina nei is sio nei is to purtesys bet ne kaip neigimas, bet kaip mes isgeriam alkoholio is susiraukiau ir nusipurtom. becius sutraukia kas tai bet labai daznai. plaukuciai pasisiausia. Ka daryti?

    LinabeiKristinuteJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gal geriau ir teisingiau Jus neorologas pakonsultuotu. Jei tai neseniai-gal ir praeis. Nes vaikai kartoja visokias mimikas, ar siaip matytus dalykus.

    jurc

  2. 2

    o tai gali suvest, kad sakysim pavalgius po kiek laiko, ar tai neturi reiksmes kada? judant, sedint? siiap gali but kad skrandzio rugsti atpilineja jeigu tai ilgesnis tarpas tarp valgiu buna ir ypac judant, bet jeigu tai su valgiu ir judesiu nesusisieja, tad sunku pasakyt, gal kas is neurologines puses, bet gal tik siaip koks bandyma sko nors kopijuot..

    gertruda

  3. 1

    maniskis purtosi,kai sysiu padaro,galvyte krato,lyg neigtu

    ruta26

  4. 1

    mano sunelis taip pat purtosi po kelis kartus per diena (kiek pastebejau). Gydytoja nusiunte mus pas neurologa, jis pasiunte toliau, itardamas epileptini sindroma...tai manau geriau nenumot ranka ant sysiavimu, o kreiptis i specialistus-tada ir vaikiukui sveikiau ir teveliam ramiau

    dzerita

  5. 1

    musu maziukas ir purtosi kartais :))) abejoju kad cia kaskas blogo, ir tuo labiau nieko cia nepadarysi :) kartais ir as susipurtau, tai normalu..

    kristale

  6. 1

    mano maze irgi purtosi kai daro sisiuka

    ausrab

  7. 1

    nelabai supratau klausimo paaiškinime, kam plaukučiai pasišiaušia, čia tikrąja prasme ar perkeltine? Manau, kad tai tiesiog naujas pojūtis ir elgiasi tik dėl to taip. Mano dažnai purto galvą, lyg sakytų -ne-, bet matau, kad jai taip patinka, tai bėdos neiškau:)

    elegancija

  8. 1

    Mano mazius irgi nusipurto butent pasisiojes. Gal ne visada, bet tikrai taip buna. Atrodo, kad vaika saltis nukrecia, net siurpuliukai nueina, bet mimika islieka normali, t.y. nesirauko lyg ka neskanaus butu paragaves :). Gal ir jums taip pat?

    Ausra

  9. 1

    o gal ji tuo metu pasislapina?! mano mergytei buvo laikotarpis kaip irgi pasislapinus nusipurtydavo,tai pagal tai spedavau kad reikaliukas jau padarytas ;))o siaip tokiu atveju nepasitaikydavo...

    Pearl

  10. 1

    Na tikrai gal ca ko nors megdziojimas. Pabandykite ir jus taip panasiai padaryti, jei ji dar karta pakartos tai tikrai bus megdziojimas. O jei labai jau nerimaujate tai galite paklausti gyd.

    Erika_P