Atsakymai

  1. 4

    tai reikejo siaip daktarei pasisakyti, iki kol pagimdysi dar visko bus :) gal vaikutis kur nors nerva uzpaudes, as pvz nejauciau puse pilvo buvo uzgulus nerva!

    cindy

  2. 3

    man tai irgi tirpo ir rankos ir kojos desenes puse o kaires puses visai ne

    deimantina

  3. 2

    ranku tirpimas galimas nestumo metu, as suprantu, kad gydytoja to nesureiksmino, nes pagalbos kaip ir nera, na siek tiek mankstinti gali, bet po gimdymo tikrai praeis..

    gertruda

  4. 2

    Man irgi rankos tirpo ypac nakti,o ir istine buvo kojos ziauriai galima sakyt,bet po gimdymo viskas atsileido tik po poros savaiciu. Nelengva buvo tikrai,bet ka padarysi praejo.
    Laikykis,stiprybes tau ! :))

    gudruute

  5. 2

    Panasiai ir pas mane. Net keista, man keli pirstai skaudus, nujudrus, aptirpe.
    Tikiuosi,viskas susitvarkys. Ir tu labai nepergyvenk. As vis galvoju, pagimdysiu, tada ziuresiu, jei nepraeis.O dabar nieko nedarau, tik laukiu.

    Linute39

  6. 2

    jo su tinimu tai irgi truputi varkstu

    Braske26

  7. 2

    na kai pasakiau daktarei tai kazkaip ji to nesureiksmino,vos ne taip kad tai normalu

    Braske26

  8. 1

    sako kad ranku tirpimas normalu,bet man netirpo tik kojos tino,o jau paskutinem dienom pries gimdyma ir visa istinus buvau,daktaras sake net ir veidas normaliai patines...

    Doviliuke

  9. 1

    Man lygiai taip pat kelis paskutinius mėn. buvo užtirpę abieju rankų pirštų galiukai. Ir tas tirpimas dar laikėsi apie mėn. po gimdymo. Paskui saaime praėjo. O gyd. kaip ir tau, nieko nepasiūlė, tik kentėti:)) susitaikyti ir laukti kol pagimdysi:) Sakė, kad vaikutis nervą užspaudęs, todėl ir tirpsta pirštai.

    elegancija

  10. 1

    Oj as ir atsimenu man tirpo rankos,kojos istino,veidas irgi ir dar plius karsciai,paskutinis menuo buvo ne kas,galvojau kad tik greiciau pagimdyti :))))

    Daivina