• 25ats.

    Nestumo metu, kai lankotes pas savo ginekologa, ar duodate apsilankymo metu pinigu? O jei nuzilgo kokia svente, ar nunesat dovanele?

    As prisiregistravus toje privacioje piliklinikoje, kur dirba mano gydytoja, bet kazkaip vis pagalvoju, gal reikia kiek palikt? Kai laukiausi pirmo leliuko, nebuvau ten prisiregistravus, lankiausi pas ja gimdymo namuose, tai kelis sykius buvau davusi. Ir pries kaledas dovanele nunesiau. Siaip tai ji nenori imti, pirma tokia gydytoja sutikau. Kaip jus elgiates?

    gitaniuxSveikatos priežiūros specialistai, gydytojaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as taip pat tik viena karta daviau saldainiu deze, kai pagimdziau! o siaip mana nereikia pratinti prie dovaneliu ju darbas yra toks ziureti ir gydyti!

    cindy

  2. 3

    As nenesiau niekada jokiu kysiu, gauna algas uz savo darba tai ir tegul dirba. Juk kasininkei parduotuveje neduodi nieko uz gera aptarnavima. Visiems nepridalinsi, kad itiktum ir butum geras. Gyd. taip visis su kisiukais ir islepina, tai po to be kisio taip gerai kiti neatlieka savo darbo.

    Erika_P

  3. 3

    pamenu Kauno Universiteniu Kliniku vadova Punziaus paskaita apie pinigu ir dovanu davima gydytojui, tad jo zodziai: "ligonis turi teise atsidekot gydytojui, bet gydytojas neprivalo prasyt"..
    Tad gal Tau paciai labiau matyt ar ji verta ar ne?

    gertruda

  4. 3

    Nea nieko nenesu tik gera nuotaika ir stengiuosi buti maloni bei daryti ko praso neprivaloma kazka nesti kiekvieno reikalas nest ar ne ir ar yra uz ka svarbu

    juliete

  5. 2

    niekada nieko nedaviau,juk tai jos darbas.

    okse0711

  6. 2

    po gimdymo daviau gyd saldainiu dezute ir geliu :) o savo daktarei kuri vizitavo musu mazyle namie jai daviau saldainiu,kavos ir vaisiu :)

    deimantina

  7. 2

    aš tik viena karta nešiau saldainiu pinigu niekada nadaviau.

    mamyciuke

  8. 2

    Kai laukiausi vaiku, tai prisiregistravau privaciai. Tai ten man apsilankymai nemazai kainavo (ikainiai nemazi buvo). Papildomai nedaviau.
    Siaip visur jei reikia, einu privaciai, tai moku pagal ikainius, o del vaiku-tai turim gyd. kuri reikalui esant ateina i namus, tai moku uz vizita, kiek jinai pasako. Papildomai gydytojams esu kelis kart davusi, bet tai buvo isskirtiniai atvejai.

    jurc

  9. 2

    kai laukiausi, pas gyd. vaikščiojau ne privačiai, bet jam nieko nenešiau, jokia proga. Prieš tai turėjau labai baisią gyd., kuri tik į kišenę ir žiūrėjo, tai iš principo nieko nenešiau. Bet mažą dovanėlę praeitais metais, prieš kalėdas palikau dukrytės gydytojai, tiesiog šampanas, saldainiai. Tiesiog ji yra maloni ir man malonu buvo ją pasveikinti su artėjančia švente. Bet šiemet ko gero jau nenešiu, nereikia įpratinti:)

    elegancija

  10. 1

    Nedaviau nieko, nes ta priežiūra buvo nekokia, ant galo pas kitą išėjau.

    iinnggaa