Atsakymai

  1. 6

    o ka cia manyt, kiekvienas daro kaip patinka.. visu pirma jeigu tai jaunimas tai padeda nuo jaunatviniu spuogu, na jeigu tai vyresni tai kaip vyresnes moterys pasakyciau, kad kvaili, nes oda nuo saules ar dirbtiniu ultravioletiniu spinduliu sensta greiciau

    gertruda

  2. 5

    Ne man tokie vyrai nepatinka man jie gėjiški.

    mamyciuke

  3. 5

    jei su saiku, tai labai grazu :)

    cindy

  4. 5

    manau normalu zinoma viskas su saiku turi but

    sheelsi

  5. 4

    Man l gražu kai vyrai save prisižiūri, o ne apsileidę vaikštinėja.

    Deimax

  6. 4

    na jei imant asmeniskai Z. Grigaiti, tai man jo tas idegis toks visiskai nepatinka. mano nuomone, kas per daug tas nesveika. bet jei jam taip grazu, tai tada prasau. kad vyrai eina i soliariumus tai nematau nieko blogo. as gal netgi sakyciau, jog man tai patinka, kad jie save prisiziuri, juk eina ir manikiurus, pedikiurus darosi. lankosi grozio salonuose. saunu, valio. tiek vyrui, tiek moteriskaitei reikia save prisiziureti. lengvas soliariuminis idegis grazu, bet kai jau per daug.......... pati asmeniskai niekada nejau ir siai dienai galiu pasakyti, kad nesilankysiu jokiuose soliariumuose. kazkodel man jie visiskai nepatinka.

    ausra2

  7. 4

    ideges kunas grazu,bet ne taskuris jau gerai psviles....
    kas saikinga tas visad grazu, kas per daug tas jau nebegrazu,
    na manau vyru labai mazai kurie lankosi soliariume, o va kaip sakant "patsaniuku" tai yra yra... nu ka manau, manau,kad tai mada :)))))
    bet uztenka ir taip musu odai zalingu veiksniu,o cia dar soliariumas,as asmeniskai nesilankau soliariume, nebent jau butinai reikia, koks baliukas o cia suknele reik detis... bet siaip nesu soliaruumo megeja.

    Milana69

  8. 3

    jei su saiku tai grazu :) bet kas per daug tai visai juokingai atrodo

    deimantina

  9. 3

    Neturiu kategoriškos nuomonės, bet dažnai tai būna per daug pastebima, o tada tai jau juokas ima. Ypač kai toks rudas idegis matomas žiemą. Nesvarbu merginų ar vaikinų, tiesiog taip ir norisi atsisukti ir dar kartą pasijuokti:)

    elegancija

  10. 3

    nieko blogo tame aš nematau, sveikintina jei vyras rūpinasi savo išvaizda

    mysteryy