• 26ats.

    Kada pradedate ruostis Kaledom?

    Kada sukabinate, sudeliojate dekoracijas? Kada puosiate eglute? Kada superkate, suvyniojate dovaneles? Kokia procento dali menesiniu seimos pajamu isleidziate kaledinem dovanom? O gal kas vykstate i kelione? Gal kas vykstate susitikti su Kaledu Seneliu?

    gertrudašv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Viska darau likus savaitei iki Kalėdų, lakstau po parduotuves perku dovanas, bet jas jau būnu sugalvojus iš anksto. Dar nuperku koki miela papuošima eglutei. Pačia eglute puošiu per Kūčias arba iš vakaro. Niekada neskaičiuojame kiek išleisime šventėms kaip gaunasi taip:)))

    mamyciuke

  2. 5

    as taip pat pradedu ruostis Kaledoms likus tik keletui dienu:)))siaip mes seimoj neperkam visiem dovanu, o issitraukiam burtus ir per kucias keiciames dovanelemis( kaip mokykloj:)) taip pigiau iseina, nes seima didele, tai reiktu daug dovanu.O beto ir smagu, juk nezinai is ko gausi:00

    Iraida

  3. 4

    mes pradedame ruostis lapkricio gale :)dovaneles vynioju likus 1savaitei iki kaledu

    deimantina

  4. 4

    pradedu ruoštis likus kokiai savaitei iki Kalėdų,šiaip nelaukiu Kalėdu,nepatinka ,per šią šventę metais pasenstu:)))))

    emiliukas

  5. 4

    mano vyras jau dabar vaika pradejo renkti kaip kaledine eglute :)

    kotikita

  6. 4

    ar turite kokias tai seimos tradicijas? ar tie kuriu maziukam sios kaledos pirmos planuojate pradet kazkokias tai tokiu ypatingu svenciu tradicijas?
    As tai kazkaip tik mazei gimus labiau koncentravausi, kad musu seimai reikia musu siemos tradiciju, pries tai vykdavome pas mano mama tad viskas buvo kaip budavo pas ja.. o gimus maziukei kadangi jei per pirmasais kaledas jau buvo 11 menesiu tai vaziavom visa seima kirst egles. tad ir darom ta kas met..

    gertruda

  7. 4

    as jau dabar pradedu galvoti kam ka padovanoti. kad jau likus keliom savaitem iki svenciu viskas butu nupirkta ir liktu tik supakuoti. eglute patinka puosti kuciu diena, pries sedant prie stalo.

    titina

  8. 3

    Na aš irgi tikrai neskubu.Iki Kalėdų likus anksčiausiai porai savaičių papuošiu butą,eglutę.Dovanos paskutiniu metu pas mus šeimoj jau nėra privalomas dalykas.Iš anksto susitariam ar keisimės,taip kad joms išleidžiam tikrai nedidelę dalį pajamų(kitaip tiesiog nesigauna,kad ir norėtumėm;(((().O šiaip visada labai laukiu švenčiu,ypač šiemet,kai dukrytė jau šiek tiekpaaugus,jau turi šiokį tokį supratimą:)manau bus įdomu jai.

    Vilmiene

  9. 3

    Perku dovanas likus keliom dienom iki kuciu, o eglute puosiam pries kokias 2 savaites nes sunelis labai jau nori puosti. dazniausiai per kaledas vaziuojam i kaima pas mociutes ir diedukus, bet siais metais svesim namie nes betkada gali pasibelsti antras vaikiukas:)))

    Simonuliux

  10. 3

    Truputį atsakyme susipynė Kalėdos ir N. metai. Kalėdos, tai šeimos šventė ir vakarieniauti važiuojame pas mano mamą, kuri paruošia stalą (su mūsų pagalba). Randam maišą dovanų po eglute (jau kalėdų senis pats nebeateina), pasidžiaugiam dovanomis, o paskui grįžtam visi į savo namus. Jau N. metų šventė, tai būna atskiria švenčiama.

    elegancija