• 24ats.

    Ką padovanoti metų neturinčiai mažylei šv. Kalėdų proga?

    Musu mazylei siemet bus pirmosios Kaledos. Per Kaledas bus 9,5men. Siuo metu lyg visko ir turi, bet vis tiek reikia kazka padovanoti. Noretusi kazko mielo, naudingo, kad isliktu ilgesniam laikui pirmoji Kaledu dovana. Ka patartumet? Ka jus planuojat dovanoti savo mazyliams Kaledu proga?

    vykutešv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mano mazylei bus tik 4 menesiai tai jai kaip ir zaislu kazkokiu nereikia, nupirksiu tik minksta zaisla koki nors is walt disney parduotuves ir kokia sukneleyte, kad butu pasipuosus! :)

    cindy

  2. 5

    Aš manau,kad reikėtų tokios dovanos,kad vaikas galėtų džiaugtis,o ne tokios dovanos,kur padėsi į stalčių ir ten laikysi kol vaikas paaugs...Gal kokio lavinimo žaislo,kad galėtų žaisti ir tuo pačiu lavintis...Pernai vaikui padovanojom lietuviškai kalbantį šuniuką,o šiemet prašo,kad padovanotume mėlyną mašiną,nors jo norai manau iki Kalėdų keisis,nes prieš tai norėjo traukinuko;-)

    debesėlis

  3. 4

    musu maziukui siais metais bus taip pat pirmos kaledos,tad ir zadu jau seniai pirkt babyart,manau labai gera dovana ir tevam puikus prisiminimas

    sheelsi

  4. 4

    siulyciau nupirkti BABYART butu labai geras atsiminimasir jums ir mazylei. Cia adresas kur surasi viska apie tai www.babyart.eu

    inesaP

  5. 4

    As tai taip nesureiksminu dovanu. Per pirmas kaledas vyras nupirko lavinamaji kilimeli, su kuriuo ji zaide o as foto albuma nuotraukoms susidet.

    austeja0809

  6. 3

    na manoji ir dar metu neturi,bet zadam padovanot kiki grojanti zaisla arba toki kaip pianina maza kad galetu pati spaudyt ir grot,nes jai patinka kompo klaviatura spaudyt.

    daina

  7. 3

    muusu dukrytei taip pat bus pirmosios kaledos ,maziukei bus 8men,tai ir mes galvojam ka padovanot vertingo....

    Indruleeeee

  8. 3

    Mūsų mergytė irgi bus tokio amžiaus per Kalėdas. Tai aš suplanavusi jai nupirkti mokomąjį šuniuką, kuris kalba lietuviškai. Nes tokio amžiaus vaikučiui daug neprigalvosi, svarbu, kad patiktų žaisti :))

    Irma

  9. 3

    mes padovanojom savo dukrytei supamaji arkliuka

    Irina

  10. 3

    mums taipogi siemet pirmos kaledos mazyliui,o ka dovanosim,tai net nezinau..gal vaikiska pijanina,nes jam patinka viskas,kas skleidzia garsa

    ingrandr