Atsakymai

  1. 4

    dieve kaip faina paskaityti vaiku norus :) laukiu nesulaukiu kada mazyle rasis laiskus kaledu seneliui nors dar ilgai teks laukti :) kaip miela ....

    cindy

  2. 3

    musu 3metu dukryte uzsiprase kompiuterio DORA :)

    deimantina

  3. 3

    Mano vaikui yra 2 metai ir 3 mėnesiai,tai užsiprašė mėlynos mašinos,na reikės ieškoti tokios mašinos,gerai,kad dar nemoka apibūdinti kokios jam būtent reikia,su visokiais ten''navarotais''...;-)

    debesėlis

  4. 2

    Musiskis nori masinos ar lektuvo.

    lina686

  5. 2

    na taip aisku mano vyriausias pavz noretu savos masinos su atidengiamu stogu (dar daug kaledu jam teks to noret), na maze nori namelio medyje, bet ziema jei niekas jo nedarys, jaunelis sunus nori kazkokio tai medzioklinio sautuvo, bet tuo klausimu jis su savo su teciu derina, as i vyriskus daiktus nesikisu, o vyriausia dukra tai nieko nesake, bet jei viska perka jos tevas su pamote, as vistiek nieko nepataikau..

    gertruda

  6. 2

    Manoji, 17 metu , uzsiprase kvepalu 'Mis Dior'. :)
    Lietuvoj jie apie 200,- litu kainuoja. Mazi vaikai - mazi vargai, kaip sakant ....:))))
    Bet jei jau yra toks pageidavimas, teks. :)

    Linute39

  7. 2

    mano vyresnelis nori laumzirgio valdomo radio bangomis,o mazylei tik 7men.tad dar permaza prasyti dovanu ;]

    ausrab

  8. 1
  9. 1
  10. 1

    Mes dar laisko nerasem, nes pasimokiau pr metais, kai per anksti parasem ir tiek lauke lauke, kol iki Kaledu "perdege"... rasysim pora savaiciu iki Kaledu arba gruodzio pradzioj, tikrai ne anksciau. Kazkaip tylu siemet, net "namioku" nemeto:) Taip suprantu, kad kol kas dar pats nezino, ko nori.
    Su tom dovanom, prisiminiau istorija, kaip drauge savo vaika turbut nuo kokio rugsejo kankino "Kaledu senelis viska mato..." Sakau, tai ko uzsiprase, kad vis kartoji? Sako...cipsu ir kokakolos... Nu net nejuokinga buvo nes pagal jos elgesi, galima buvo numanyt, kad bent jau kokio nesiojamo kompo ar pan:)))

    linelis