Atsakymai

  1. 5

    visada stengemes ispyldyti visus jos norus netik per kaledas bet ir per gimtadieni :))))

    deimantina

  2. 4

    na dar manoji negali pasakyti ko ji nori,bet manau nors per sventes reikia ispildyti visus vaiku norus.

    daina

  3. 4

    o nenori pabandyti "atrašyti" senelio vardu, kad tokios dovanos Kalėdų senis negali atsiųsti, na ką nors sugalvoti:))))) Čia dabar tokia mintis netyčia gimė, gal ir kvaila:)))
    Arba tiesiog pirmai parašyti gražų Kalėdų senelio laišką, kad Senelis prašo pateikti sąrašą dovanų, kurias jis galėtų atsiųsti, jeigu nerastų, negautų tuo metu, nes labai daug užsakymų, nykštukai nepagamina, atsiųs kitais metais ar pan. O tada nueiti į parduotuvę ir leisti jam parodyti, kokį sąrašą norėtų sudaryti:)

    Gal tai ir nevykusi mintis ir tau kitaip atrodys, nes mano jau seniai užaugę, o pagrandukė dar visai maža, tai gal ir neatitiks ši mintis dabartinio laikmečio:))))

    elegancija

  4. 4

    su savo vyresniaisiais vaikais jau susitariam, ką norėtų gauti per Kalėdas.Dažniausiai būna mob. tel., MP4, vairas prie kompo ir pan. Na man kai dviem reikia, tai jau labai didelių sumų neskiriam, kažkur kiekvienam apie 200 Lt (visaip būna, ir mažiau) arb a vieną bendrą. Praeitais metais pirkom naują kompą vietoj seno, tai jau žinojo kad bus ir daugiau nieko neprašė. O paskui dar kokių nors smulkmenų nuperku, tai kosmetikos, tai dar ką nors nebrangaus sugalvoja ir pasiprašo. Sau irgi Kalėdų proga sugalvojam kokį didesnį pirkinį ir neskiriam, kad tai mano ar tavo, pvz., pirkom fritiūrinę, nešiojamą kompą ir pan. Va, tik šiems metams dar nieko nesugalvojom:) Visko turim:) O apskritai, manau, kad nereikia pildyti visų užgaidų, nes paskui tos užgaidos vis didės ir didės, tiesiog reikia bandyti susitarti (su tais, kurie Kalėdų seneliais nebetiki). O mažesnių prašyti, kad pieštų ar rašytų laiškus Kalėdų seniui ir jeigu nori daug ir brangių dovanų, tai tegul parašo kelis laiškus, o pasakyti reikėtų, kad išpildys senelis tik vieną norą:) Na, o pačiam beliks tik atsirinkti, kurį laišką įgyvendinti:)

    elegancija

  5. 4

    Na mano mažė dar maža o veliu tai stenksiuosi pildyti norus juk tai senelis šaltis neša dovanas, aišku jai leis finansai:))))

    mamyciuke

  6. 3

    nu ziurintkokie tie norai,brolis maziukas uzsimane traktoriaus didelio kad ilipt galetu ir art zemes laukuos galetu:DDDD ka daryt nezinau,tai sakau mamai mini traktoriuka gaus ir gales i smelio deze vazinet:D uzteks gal

    coliukexxxx

  7. 3

    sunelis dar per mazas, kad pareikstu savo norus:) o dukryte jau zino ko nori, todel visada pries kaledas raso laiska kaledu seneliui:)))) tada mes paskaitom, pasakok seneliam, kristo teveliams,draugams:))o jau brangiausia dovana pasiliekam sau ir ja nuperkame.pas mus nera kiekviena diena dovanojami, zaislai, dovanos, tik 2kartus per metus, tai yra kaledos ir gimtadienis, todel beveik(jei yra gera finansien padetis) mes ir igyvendinam dukrytes norus.todel negaila daugiau isleisti, ant geros dovanos.bebejo, snekames kai paraso laiska, aiskinames ar visas dovanas gales kaledu senelis padovanoti, nes yra ir kitu vaikuciu kuriems reikia, ir kazkaip nuo mazens nekyla jokiu nesklandumu,ar pykciu, jei negauna kazko ka parase laiske:)beto mergaitei visada patiko, ne tik zaislu gauti, bet visada buna patenkinta gaudama ir rubeliu, batuku:))))

    ievutek

  8. 3

    Kad veliau pavyks susitarti, net neabejoju, o su daug laisku irgi nelabai pavyks - visada (bent jau iki siol) nori tik vieno ir butent to daikto:)
    Siaip jau po truputi pradedu "prakaituoti", kad teks aiskintis ne uz kalnu, kaip ten su tuo seneliu yra is tikro...

    linelis

  9. 3

    gal kas internete parduoda pigiau,būna,kad nuperka ir vaikutis nežaidžia,pabandykite pagooglinti.
    o gal tiesiog vaikučiui reiktu kažkaip paaiškinti,kad jo pasirinktos dovanos yra per brangios kalėdų seneliui,kad pasirinktų kažkurią vieną ar kažkaip panašiai paaiškinti.

    emiliukas

  10. 3

    Maniskiui tuoj 5 sukaks, sventai tiki kaledu seneliu. Iki siol pirkau viska, ko tik isigeisdavo. galvoju, ar ne per daug tas dovanas sureiksminu:))) Paprase zmogaus voro masinos - prasau (150Lt) + dar savo nuoziura visokiu niekuciu pripirkau + uz keliu savaiciu gimtadienis, paprase knygos su projektorium(70Lt) - prasau... Va ir galvoju, kaip issisukti jei brangus daiktas? Sakyti, kad Kaledu senelis neatnese nes negeras buvai? Is tikro tai taip nei uz ka nepasakyciau:) Tik galvoju, kaip reiktu vaiko nuomone pakeisti savo naudai - juk pradzioje laiskas rasomas ir tik veliau "nuskanuoji", kiek tas daiktas kainuoja parduotuveje

    linelis