• 6ats.

    Kaip paaiskinate vaikui apie Kaledu seneli?

    Turiu omenyje vyresnius vaikus, lankancius lopselius ir darzelius - juk ten irgi Kaledu seneliai ateina, dovanu atnesa. Maniskis praeitais metais labai susijaudino, nes gavo ne ta dovana, kurios prases buvo ir ilgai mykiau negaledama dorai paaiskinti, kodel kaledu senelio padejejas, jeigu jau atejo, negalejo tikrosios dovanos atnesti? Ir kam jis is vis atejo, jeigu dar ne stebuklinga Kaledu naktis?...

    linelisšv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nznau gal sakyciau ten kur daug vaikuciu kaledu senelis susimaise ir tau ne ta dovanele atnese, bet as jam laiska parasiau ir namie po eglute pades tai ko tu norejai... nu kazka tokio

    cindy

  2. 4

    manoji tryju metuku :) tai nelabai supranta kas tas senelis saltis ;) bet zino kad jis toks yra ir kad atnesa dovanu po eglute jei vaikai buna geri ir klauso teveliu ))))

    deimantina

  3. 2

    Dažniausiai tai vaikai sužino daržialije iš kitų vaikų:) Na man ši problema negresia, nes dar namo mergaitė mažutė dar turėsiu lako pasiruošti.

    mamyciuke

  4. 1

    mano mergyte dar maza,kolkas nereikia jai aiskinti,o kol paaugs ka nors sugalvosiu:-)

    daina

  5. 1

    as tai aiskinu,kad i darzeli atnesa visiems vienodu dovanu,tai yra saldainiu ir dar po kokia smulkmenele,o i namus po eglute padeda senelis to ko nori:)

    dzionike

  6. 1

    na manoji dar nelabai skiria yra tas senelis ar nera ir kiekvieni metai jai dziaugsmas ir kaledu senelio laukimas ;) dovanu irgi neskiria ka gauna tuo ir dziaugiasi :)turim tokia sasiuvinuka kuriame uzrasome ko vaikelis noretu gauti dovanu o tada paaiskiname jei jis gales tai ir atnes jei negales tada tegu imat dovanele tokia kokia jai duos,nes dabar sunkus laikai ir visu vaikiuku uzgaidu ispildyti negali deja :))kolkas to jai uztenka :)

    Pearl