• 21ats.

    Bėrimas nepaeina, kaip gydyti?

    Prieš savaitę turėjom temperatūros. To palydovas buvo pašutimas. Tiesa, dar pakeitėm sauskelnes, nors jau vėl grįžom prie senųjų. Dabar paraudimai praėję, bet atsirado bėrimas ant putytės. Kuo tept?

    shirdeleSauskelnėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nueik i vaistine ir paprasyk pataisu, iskart viskas praeis! bent mano seses mergytei greit praejo buvo net zaizdeliu atsirade, jos siaip lb veiksmingos!

    cindy

  2. 4

    jei nenori pirkti vaistuku tai ismegink krakmolo pabarstyk jis labai padeda,mums padeja.o jei ka nusipirk bepanteks tepala

    deimantina

  3. 4

    Senovinis patarimas gal krakmolas padės. o juk yra ir sodocrem ir bepanrhen tepaliukai tokioms problemoms mums padeda sodocren jokiu problemų neturime.

    mamyciuke

  4. 3

    pataisu sporai labai gerai, dar naudojau pasigaminta pacios krema is sviesto ir sidabrazoles,mum niekad nebuvo problemu, siuos "vaistukus" visada naudojom

    gitaniux

  5. 3

    Su servetelemis geriau tik apvalyti ir po to nuprausti o ne nuvalyti ir vel uzdeti sauskelnes. Butu galima patepti kremuku, bet as juo tepu paraudusias uzpakaliuko vietaso ne lytinius organus, ant ju nezinau ar galima tepti... Reiketu palaikyti visada pries keiciant sauskelnes nuoga, kad gautu oro daugiau.

    Erika_P

  6. 3

    na mums tik padejo muiliukas Iwostin,su juo reikdavo prausti,o kai labai parausdavo tai tepdavau plonu sluoksniu Bepanthen tepalu (bet tik ne kremu),sauskelnes nuo gimimo Pampers firmos nesiojame ir nekeiteme nei karto.Dar pamirsau pamineti jog serveteles teko ismesti lauk,nes tai ir pasirode jog buvo didzioji priezastis del berimo ir sutimo......

    Anonimas

  7. 2

    Dabar visai nenaudokit drėgnų servetėlių, nes galima dar labiau paaštrinti bėrimą. Nereikia norėti, kad alerginė reakcija praeitų per vieną dieną ar po kelių patepimų. Mums irgi retkarčiai būna paraudimai, nors visą dieą vaikšto be pamperso, didžiąją dalį pataikom padaryti ant puoduko, bet paraudimų neišvengiam. Aš tepu bepanthene, po kelių dienų praeina. Kažkur esu skaičiusi, kad pudrytės mergaitėms nesveika. Tai pati ir nebarstau, nors anksčiau tai su krakmolu visus paraudimus tik taip ir gydydavo. Pabandykit dar maudantis į vonelę lakišiaus, medetkų arbatos nuoviro įpilti (buvo klausimas apie tai, kaip pasigaminti juos).

    elegancija

  8. 2

    mes dazniau leidziame be sauskelniu pabuti, bet kada keiciu, visada nuvalau tik su dregna servetele, nes su sausa galite suzeisti ploną odelę, paplaunu su ramuneliu nuoviru, su svelnia servetele nusausinu, todel problemu neturime.

    vinipukas

  9. 2

    turbut geriausias patarimas nueiti pas gydytojus,kad nebutu daugiau problemu

    ausrab

  10. 2

    as ir manau kad geriausia pasirodyti gydytojai. mum buvo panasei, isbere ir paraudo. tai nuvedziau pas gydytoja ir ji tokio specialaus tepaliuko israse tai labai greit praejo. ir liepe visada su vaikisku muiliuku plauti.

    vestina