• 35ats.

    Ar yra pas jus seimoje gimusiu ta pacia diena?

    Mano pirmagimiui daktare sake terminas sausio 6, o gime sausio 5, dabar antrajam vel sake terminas sausio 6, tai net juokemes su vyru, nes jis man is karto sake, bus ta pacia diena, na ziuresim. Drauge pasigimde per diena nuo savo gimtadienio labai nenorejo, kad butu kartu. O va mano tetis, sese gime ta pacia diena, ir dar sese buvo istekesjus uz vyruko, kuris ir ta pacia diena gimes, tai dukterecia turi tris gimtadienius viena diena. Kazin ar cia jau taip blogai? :)

    gitaniuxVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    taip:) mes su vyru gimę tą pačią 31 dieną, tik metai skirtingi;)

    pupa34

  2. 4

    mano vyro gimtadienis birzelio 2 diena, o sunus gime birzelio 3 diena. tai lyg dovanele teveliui :))

    julyte

  3. 4

    as su sunumi galima sakyti tik para skiriames,jis gruodzio 30,o as pati gruodzio 31d.O vat mano dukryte gime su savo kriksto teveliu 3 d.skirtumeliu-kriksto tetis spalio 07,o dukryte spalio 10d,nors terminas buvo butent spalio 07d. :)

    anonimas22

  4. 4

    Šeimoje nėra, bet mano pusseserė pagimdė antrą vaikutį tą pačią dieną, kaip ir savo pirmąjį. Ir antras vaikutis gimė tik valandos skirtumu nuo pirmojo!!!!!! Va čia tai sutapimas:)

    elegancija

  5. 3

    mano tevas,as,mano mociute ir mano dukryte visi gime paeiliui kas diena,4 dienas is eiles sventes"-)

    daina

  6. 3

    ta pacia nera,bet tik sekancia kovo 4.5diena

    deimantina

  7. 2

    Ne tą pačią dieną nėra gimusių.

    iinnggaa

  8. 2

    Mano vyras ir mano sūnus gimę tą pačią dieną. Pasakysiu, kad kai ateina šventimo diena, pamirštame apie mano vyrą ir visi šokinėja aplink mažiuką :)

    Jorkaile

  9. 2

    Mano vyras ir mano sūnus gimę tą pačią dieną. Pasakysiu, kad kai ateina šventimo diena, pamirštame apie mano vyrą ir visi šokinėja aplink mažiuką :)

    Jorkaile

  10. 2

    as jurgita man terminas gimdyti buvo vasario 8diena mano pusbrolio zmona taip pat Jurgita jai terminas buvo gimdyti per kaledas bet vis as jai nusijuokdavau gal gimdom ta pacia diena:) bet tai gavosi kad ji pernesiojo o as anksciau laiko ir abi pagimdeme sausio5 diena as po 12.18 mergyte o ja isoperavo 19.18 ir as buvau nusprendusi jai gims mergyte bus Gabriele arba Samanta ir taip gavosi kad ji savo berniukui dave varda Gabrielius o man teliko duoti Samanta:) visi juokesi is musu nes sake kad juokavom juokavom ir prisijuokavom:)

    jurgita_samanta