• 6ats.

    Kiek kartu (neskaiciuojant vaisiu) duodate valgyti 2-3 metu vaikuciam, ka dazniausiai gaminate?

    Zinau apie meniu yra klausimu, bet tokio amziaus neradau. O as jau nesugalvoju ka duot, norisi ir kad ivairesnis, nesunkus maistas butu:)

    gitaniuxMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    saiip as savo dukrytei dotu viska ir darau valgyti ka ir patys valgom.begalo patinka bulves su desrele ir svogunu pakepintus :)

    deimantina

  2. 1

    Tris kartus rimtai valgo,i tarpus uzkandziai

    ruta26

  3. 1

    mano dukrytei yra 11 menesiuku bet ji valgo labai yvairu maistuku ne po daug bet valgo as jai duodu beveik viska ka pati gaminu gydytoja sake tik maziau zuvies bet jai ji patinka ir truputy duodu ir auga kaip ant mieliu ji ji dabar ji sveria 11.5kg ir pati jau vaiksto nors gime neisnesiota gydytoja stebisi kodel ji taip as galvoju reikia po truputy duoti viska kad isranki maistui nebutu

    jurgita_samanta

  4. 1

    nezinau ..mano mazyliui tik 7men

    ingrandr

  5. 1

    man tokia pat problema. nesugalvoju ka naujo galeciau pasiulyti savo mazylei. seip duodu 3-4 kartus, o ryte ir vakare geria dar pienuka.bet buna kad rimtai tik viena kart tepavalgo. arba uzkramsnoja kelis kasniukus ir viskas.

    vestina

  6. 1

    mano vaikiukui beveik 2,5m.mes valgom beveik viską,dažnai kepu varškėtukus,labai patinka kopūstų-brokolių blynukai,taip pat kai būna dienų,kad nenori nieko,tai vistiek labai patinka ryžiai su kiaušiniu

    eliliuk