Atsakymai

  1. 5

    man tai siandien labai sekminga diena , kazkaip net negalvoju apie tai kad siandien 13 diena!

    cindy

  2. 4

    siaip as esu gimusi 13diena be penkiu minuciu 24val,bet mane mama uzregistravo 14d po 24.05val.ir galiu pasakyti man 13diena pati laimingiausia ir nesvarbu kuris bus menesis ir savaites dena.o va 14d nelabai gera.tai ir netikiu kad 13diena nelaiminga.

    deimantina

  3. 4

    man asmeniskai 13tai laimingas skaicius, pati gimiau sia diena, o ir sunus savo pirmaji gimtadieni sves kaip tik si penktadieni trylikta, nesenai per BTV televizija rode apie numerologija ir kaip tik snekejo apie sia diena, 13kaip tokio skaiciaus nera, nes 1+3 yra keturi, o ketvertas yra geras ir stiprus skaicius, dar snekejo kad tai reiskia kazko pabaiga ir naujo pradzia, nes tipo jezus per paskutine vakariene buvo su 12 apastalu o jis tryliktas, na visko tiksliai nepamenu bet.... manau kad kaip kiekvienas ta skaiciu isivaizduoja taip ir yra, man tai sekmes zenklas:)))

    erika1984

  4. 4

    Taip, tikiu. Aplamai man 13 skaičius yra nelaimingas ir tuo jau esu įsitikinusi

    anenija

  5. 4

    Iš dalies tai tikiu ypatingai vaikystėje tikėjau mes man per 13 diena tiek nelaimiu nutikdavo , nežinau gal tai tik sutapimas būdavo. O ji dar penktadienis ir 13 d. ir pilnatis tai jau išvis baisu:))))))

    mamyciuke

  6. 4

    netikiu as tokiais prietarais...

    kristale

  7. 3
  8. 3
  9. 3
  10. 3

    gal is dalies ir tikiu, bet man tai penktadienis ir dar 13 buna kaip tik sekminga, man ta diena pastebejau kad sekasi, nes man 13 skaicius gan laimingas.

    Roni18