• 17ats.

    Virksteles kraujo issaugojimas. Ar teko apie tai girdeti?

    Issaugant kamienines lasteles galima veliau jas panaudoti sunkiu ligu gydymui. Kai laukiausi pirmojo leliaus, buvau apie tai galvojus, bet kazkaip prasedejo ziemos sventes, taip ir neapsisprendem rimtai, o kai sausi gimdziau, apie tai nieks neuzsimine, o paciai is galvos isgaravo. Bet dabar laukiam antro mazylio ir apie tai prisiminiau. Tik zinau, kad tai brangiai kainuoja. Gal kas esate uzsalde sias lasteles?

    gitaniuxSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as esu skaiciusi apie tai, bet seniai.kiek pamenu tai to straipsnio isvada tokia,kad kainuoja daug bet 100 procentu nezino ar taip jau naudinga yra uzsaldyti ta krauja,kadangi atlikta labai mazai tyrimu ir nevisais atvejais tinka jis,na iki galo neistirta dar,ar tai veiksminga ar ne.

    Sagute

  2. 4
  3. 3

    girdejau apie sia paslauga, jau kokie 5 metai aktyviai skelbiama apie sia paslauga, nzn kaip atsiranda kurios ne puse ausies dar negirdejo. tai yra brangu ir patariama saugoti tik tuo atveju, jei yra seimoje kazkas sirges kraujo ligom, jei kartais vaikelis susirgtu. nes kamienines bus naudojamos sergant kraujo veziu.

    juliete

  4. 3

    pirma karta isgirdau :) bet labai idomu pasidare

    deimantina

  5. 3

    Nelabai domėjausi tuo. Ko gero tik po gimdymo apie tai ir sužinojau. Bet nei ginek., nei ligoninėje apie tai nieko neužsiminė.

    elegancija

  6. 2

    mes norejom bet tai jau labai brangu,gali ir taip issaugot uz dyka bet jei jau prireiks kam tai ir panaudos tavo vaikelio lasteles

    sheelsi

  7. 2

    Na deja ne nieko neteko apie tai girdėti. Bet labai idomu.

    mamyciuke

  8. 2

    na istikruju,tai tikrai pirma karta apie tai girdziu

    ingrandr

  9. 2

    As is vis dabar tik suzinojau apie tai. Nebuvau niekur skaiciusi nei ka girdejusi...

    Erika_P

  10. 2

    as taip pat apie tai suzinojau nesenai, niekas apie tai nekalbejo.

    Iraida