• 21ats.

    Hipp kudikiams skirtas vanduo. Kuo skiriasi nuo paprasto vandens?

    Gal kas naudoja hipp vandeni? Ar yra koks skirtumas tarp paprasto vandens ir hipp vandens?

    Roni18MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as perku paprasta vandeni :)

    cindy

  2. 5
  3. 5

    Niekada nedaviau ir neduosiu to Hipp vandenio kaip gali vanduo tiek laiko galioti stovi parduotuvės. Kaip ir tie visi maistelei vaikams nemanau kad jie yra sveika jau geriau namie virti, o vandenuka duodu virinta gerti.

    mamyciuke

  4. 4
  5. 4

    mes neptuna daudojam,tik vistiek reikia vasa vandeni virint

    sheelsi

  6. 4

    na kaip, gyd sake, kad Hipp vanduo yra destiliuotas - grynas be jokiu mineralu, priemaisu etc ir tiek. Tinka ir Neptunas misinukams.

    Lolita

  7. 4

    nea,naudoju rasos vandeni 5ltr kur yra ir man kuo puikiausias,o hipp nenaudoju..ismislai kazkokie!kas neturi lt kur deti ar pries kazka pasidemonstruoti jei nori tegul perkaa

    ingrandr

  8. 4

    Saunuole, mamyciuk! Ir as tokios nuomones.

    Linute39

  9. 3

    nuo gimimo pirkau neptūno vandenį,nuo metų jau duodu iš krano virintą.tas hipp brangus ir nemanau,kad jis kažkuo skirtusi nuo neptūno ar kito parduodamo vandens.

    emiliukas

  10. 2

    vanduo tai nera grynas jame yra ivairiu priemaisu, mineralu. Virinant vandeni zuva bakterijos, mineralai lieka, tad neaisku kokie junginiai gal daznai ir nuodingi susidaro jungiantis misinukui su is krano vandeniu, be to randama ir karcinogeniu (vezi sukelianciu junginiu) sumaisius misinuka su paparstu vandeniu, todel vaikams iki 6 men netgi geriau patartina (jeigu nera mamos pieno) skysti jau paruosti misinai arba spec. vandenys. Tai daugiau destiliuotas vanduo todel aisku jam nieko neatsitinka ilgai stovint, bet kartu nesusidaro neaiskus junginaiai kada naudojama misinuka. Tai daugiau leukemijos profilaktikai, nes 1990-1992 buvo didelis portukis vaiku leukemijos ir buvo kaltinami misiniu ir vandens karcinogeniai junginai

    gertruda