• 25ats.

    Ranku ziedai isduoda musu charakteri...

    Radau internete straipsni apie...''Rankų žiedai suteikia išskirtinumo, rafinuotumo, o kartais – ir paprastumo. Jie primena mums brangius žmones, saugo nuo blogos akies ir įkvėpia pasitikėjimo. Psichologų teigimu, ypatingą reikšmę turi ne žiedo forma ar brangakmenio dydis, bet pirštas, ant kurio jį nešiojame, kadangi jis išduoda įvairias mūsų charakterio savybes.''O kokius ziedelius Jus megstate ir ant kokio pirstelio nesiojate?

    IdoraKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš mėgstu smulkius žiedelius, o dabar tai nešioju tik vestuvini.

    mamyciuke

  2. 3

    kaip ir bantukas labai megau nesioti daug ziedeliu,gal tik mazieji pirsteliai budavo be nieko ;) o dabar liko tik vestuvinis kurio nenusiemu niekada :) o tuos nusiemiau nes pradejo maisyti priziurint vaikiukus ir uzkliudavo...o siaip kai einame i svaecius kartais ir tuos senesnius issiemu :)

    Pearl

  3. 3

    oj buvo laikotarpis ,kai nesiojau ant kiekvieno pirsto beveik;))db is vis nenesioju, bet jei uzsidedu tai ant pora pirstu tik:)

    bantukas

  4. 2

    siuo metu nesioju tik vestuvini:)) bet seniau tai nesiojau visus auskinius ir ant kaires rankos bevardzio, ir didziojo pirsto:))

    ievutek

  5. 2

    megstu masyvius papuosalus, nesioju tik auksa siuo metu, retai sidarba, ant kaires ant didziojo ir bevardzio po ziedeli aukso na ir vestuvinis masyvus ant tos rankos ant kurios priklauso :)))))ir viskas su ziedais :))))

    Milana69

  6. 2

    megstu ziedus. seniau nesiodavau sidabrinius o dabar auksinius.

    vestina

  7. 2

    as nesioju sutuoktuviu zieda ir ant kaires rankos bevardzio pirsto mamos dovanota auksini zieda kurio nenusiimu jau nuo 16 metu

    Iraida

  8. 2
  9. 2

    Na anksčiau aš nešiodavau daug žiedų ant kairės rankos visų trijų vidurinių pirštų:)Nešiodavau sidabrinius masyvius gana,turėjau vieną būtent saugantį nuo blogos akies su akimi.Dabar nemėgstu apsikraut papuošalais.Tai nešioju sutuoktuvių žiedą,na čia aišku ant kurio piršto.Ir ant kairės rankos nešioju vidurinio piršto sužadėtuvių žiedą.Jie abu auksiniai.Dabar kažkaip subtilesni man patinka.

    Vilmiene

  10. 1

    Man negrazu, kai ant pirstu daug ziedu. O jei dar skirtingu dydziu, formu ar metalu, tai isviso virsune.. Nesioju viena auksini ziedeli.,

    Imbiere