• 12ats.

    Gelezies lasiukai kudikiui, su kuo juos maisyti?

    Mums 7 men., gydytoja israse gelezies lasiuku, bet jie tokie rugstus, kad ir sumaisius su vandenuku, ji bando isspjauti ir pradeda verkti. Noriu paklausti, gal kas su kuo kitu maisete, kad ta skoni pakeisti?

    ausrabKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manoji ir vaistukus spjaudavo ir nenoredavo gert,tai as pasiguldydavau ir greit i burnyte supildavau ir kaip man patare kad uz nosytes palaikyt kad prarytu vaistukus tai man padedavo.nespeja tiesiog isspjaut ir tenka praryt kad ir kaip neskanu butu.

    masiniuke

  2. 3

    Įmaišyk į arbatėle į maisteli bandyk greitai sugyrdyti per prievarta taip aš darau kai serga o vaistų nei per kur nenori gerti:(

    mamyciuke

  3. 2

    Na nežinau,pabandyk į arbatėlę gal įmaišyti.Mums tai buvo išrašę Feroglobiną,tai toks sirupas(irgi geležis ten su priedais),tai jis saldokas.Bet mano mergina vistiek jo taip paprastai iš šaukštelio negeria.Tai maišau su vandenuku virintu ir dar medaus truputį įdedu,taip pat darau ir su žuvies taukais.Bet mums jau virš metukų.O medaus iki metų lyg ir negalima.Dar gali į sultis įmaišyt,jei jau geria sultis vaikiukas.Na ir taip pat jei geria mišinuką,tai ir į jį manau galima įlašinti.Nes man pvz ir gydytoja ir vaistininkė patarė,kad galima ir C vitaminą,ir žuvų taukus įmaišyt į mišinuką ar košytes nekarštas tik.Tai tikriausiai ir geležį galima.Aš tai darydavau taip:pasiruošiu mišinuko ir atskirai į nedidelį jo kiekį sulašindavau vaistukus ar vitaminus ir sugirdydavau,o po to jau likusį mišinuką sugirdydavau.Sėkmės:)

    Vilmiene

  4. 1

    mes gerem ferum lek..ten taip at gelezis..bet mes su niekuo jo nemaisem

    ingrandr

  5. 1

    mes irgi gerem gelezi, bet kaip tik ji buvo labai skani, saldi. As tik su vandeniu maisiau

    Indruke

  6. 1

    ferum lek gerkite, tikrai patiks, nes saldus, dar nepamirškite kad su vitaminu C lengviau isisavinama, todel su vaisiais bandykite duoti. as ilasindavau i tyrele ir jokiu problemų nebuvo, nors jis ir vienas skanus labai.

    vinipukas

  7. 1

    As tai visus vaistukus ir vitaminus, kurie neturi pipetes, supilu norma i buteliuko papki ir dukryte sutraukia galvodama, kad buteliuka zinda.

    Mute911

  8. 1

    mes nuo 4men "Ferumlek " geriam,tiesiog švirkštukan sutraukiu ir burnytėn,tai kaip žaidimas,net neskaniausius vaistus sugeriam:)beja mum sakė,kad po vaistukų iki maisto valgymo turi bent pusvalandis praeit,o iki pieno produktų vartojamo dar ilgiau,nes geležies nedaug organizmas pasisavins,tai maistan tikrai nedėk,pabandyk jų normytę ir tu švirkštukan sutraukt,bet neskiesk,bus mažesnis kiekis ir greičiau sugers(nereikės ilgai kankintis),o tada jau arbatytės duok atsigert.sėkmės:)

    tuti

  9. 1

    O mums Emiliukai labai greit padėjo Feroglobinas,na gal ne tik,dar ir mityba.

    Vilmiene

  10. 1

    ..gal pabandykit su kokia saldesne arbatėle ar sultytėm

    eliliuk