Atsakymai

  1. 5

    O ka gydytoja patare? juk turejo tau kazka pasakyt

    sheelsi

  2. 4

    kreipkis i gydytoja, ir manau kuo greiciau tuo geriau!

    cindy

  3. 4

    Stenkis kuo daugiau gulėti mažiau dirbti nepervargti ir tikrai juk gyditoja turėjo pasakyti kaip elgti o blogiausiu atveju paguldyti į ligonine.

    mamyciuke

  4. 3

    nesuprantu koldel taves negulde i ligonine.

    deimantina

  5. 3

    daug gulet padejus pagalve po kojom... o daugaiu nelabai ka ir padarysi nes paprastai nera aisku kodel vaisiaus vandenu gamina organizmas per mazai..

    gertruda

  6. 2

    Jei ta gyd pas kurios buvai nepasake, ka tau daryti, gali nueiti pas jos dar karta ir pasiklausti. Jau ji negerai padare, kad nepasake, ka daryti, bet galejai pasiklausti. O jei gyd. pati nemoka isaiskinti, gali ja bet kada pasikeisti, geriau eiti pas gyd. apie kuria esi girdejusi geru atsiliepimu, bet zinoma jei vienai tiko kitai gali ir netikti, bet daznai gyd. taip pat nekeisi.

    Erika_P

  7. 2

    tokiu atveju nieko tu jau napdarysi, nebent poilsis. man kai tokio laiko buvo gresiantis gulejau ligonine ir dar isejus is ligonines iki 18sav. geriau vaistus. kazkokia keista gydytoja, geriaus kreipkis kur kitur.

    Benikiux

  8. 2

    daktare turejo patarti ka daryti!

    dalyte21

  9. 1

    man pries gala irgi buvo mazokai vandenu tai gydytoja liepe gert daug daug skysciu,tai manau ir tau reiktu padaryti ta pati + pasinaudoti kitu mamyciu patarimais

    Milana69

  10. 0

    na mano jau vaisiaus nebera ir net negalvojau niekada kad taip gali buti,skaudu depresijoje esu tikejau kad gal pavyks bet deja ne ,nustojio plakti sirdele 7 savaite o suzinojau 11 savaiciu ir teko susitaikyti nors tikrai dar negaliu patiketi kad jau nera pas mane leliaus ,aciu visoms kurios atsakete ir patarete man

    Anonimas