• 11ats.

    Kodel vaikas verkia, kai nemiega salia? Ka daryti?

    Jusu mazylis miega pietu miego, jus is kambario iseinate reikalius daryti, ar jis prabudes neverkia? Mano verkia, ir buna nakti. Pastatem lovyte prie pat. Jis miega ir verkia, kad kartu miegoti su mumis. Ar jis yra isigandes, ar kaip ir ka daryti, kad nebijotu? Aciukas.

    kazenka2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na gal kartu su jumis iki siol visada miegodavo? tai gal priprates.. musu mazius iki 8 men su mumis miegodavo beveik kiekviena nakti, bet dabar metai ir pats jau nori miegot lovytei :) ir kai atsikelia neverkia, nors manes ir nebuna kambary ir dabar as darau valgyt virtuvei o jis miega :))) kartais ateinu i kambari o jis jau zaidzia lovytei, nes as jam lovytes kampe padejus jo zaisliukus megstamiausius, tai jis atsikeles turi ka veikt :) aisku jei jau atsibosta tai tada saukia.. pas tave sunki situacija, as manau nieko baisaus kad ir paverkia atsikeles, juk prieini prie jo vistiek.. sulaiku pripras, beto pas tave jau jis nemaziukas jau 2 metai..

    kristale

  2. 4

    mano mazoji diena pietuku miegot miega savo lovytej, kuri stovi salia lovos. vakare savo lovytej irgi be problemu uzmiega, bet va ar susapnavus ka ar pabudus pradeda verkti ir lipa pas mane. as ja pasiimu ir tada ji miega ramiai neverkdama. pora kartu bandziau jai miegot padavus ranka arba savo bliuskyte ir miegojo ramiai. manyciau vaikas ramiau jauciasi kai salia jaucia mama

    ausra2

  3. 3

    tai musu mergyte irgi verkia atsibudus nes nori miegoti su mumis. uzmiega musu lovoje, paskui ykeliu y jos lovyte, bet nakti atsibunda ir vel nori pas musu pareiti. tai puse nakties savo lovoje puse musu lovoje miega:)

    vestina

  4. 3

    maniškė ramiai miega,jei atsikelia daužo į duris,kad atidarytų kas.gal todėl,kad ją vieną miegančią palikdavau nuo kelių mėnesių.

    emiliukas

  5. 3

    Kartais prabudus zaidzia kartais murma kartais suverkia. O nakti jos lovyte pristumta prie musu soninis remas nuimtas tai ji visad atsiridena i musu lova tai ir meigam sau trise. Mananu kad jis nori kartu meigot su mama ir teciu uztat verkai o gal ir bijo vienas buti.

    austeja0809

  6. 2

    Na ne iš kart tai neverkia.Bet būna,kad užverkiu,tai tik užeinu ir buteliuką su arbatyte paduodu-miega toliau.Čia taip dieną.O naktį jos lovytė šalia,bet ne prie pat mūsų lovos.Ji miega lovytėj-šiaip labai neramiai miega,bet ją dantukai kankina,dabar jau šiek tiek geriau.O su manim kartu ji pati nelabai nori,kai pasiimu,jei verkia pas save,tai būna kad išsižadina ir žaisyt jau nori.Ji pripratus lovytėj savo miegot,o pas mus lovoj žino kad galima pažaist padūkt:))O taviškis gal tikrai ko išsigandęs ar stresas koks buvo,tai už tad taip ir yra.Dar esu skaičiu,kad dažnai apie 2-6metų vaikai sapnuoja košmarus.O gal pas jus lovoj nuo mažens įpratęs miegot.tai bus tada šiek tiek vargelio nuo to atpratint.Siūlyčiau su gydytoja apie tai pakalbėt.Gal ir jum Sedalios sirupėlio išrašys ar arbatėlių kokių raminančių pasiūlys.

    Vilmiene

  7. 1
  8. 1

    musu vaikas iprates lovyteje miegoti, bet naktimis visada prabunda ir verkia, todel paiimu i savo lovyte, kad nurimtų, jei tai nepadeda duodu vandenuko ar sulčių atsigerti, tada uzmiega. Bet buna kad net kelis kartus prabunda, gal ka susapnuoja, ar dantukai skauda.

    vinipukas

  9. 1

    Maniskiui visko buna, kartais pabunda verkia, kartais kalba ar is karto ateina. Bet daugiau verkia kai blogai jauciasi.

    gitaniux

  10. 1

    Maniške prabudus ir lipa tai vėl gildau kloju išjungiu šviesą tai verkia tai kartais miegame su maža šviesele bet taip buna tik retkarčiais. Aš tai dar pagirdau SEDALIA sirupo pasitariau su gyditoja.

    mamyciuke