• 16ats.

    Baldai vaikuciui. Kur pirkote baldus ir kitas priemones vaikuciui? Kokie baldai reikalingiausi?

    Turiu omeny pvz. lovyte, viska i lovyte. Dar kokiu baldu. Mamytes, kurios jau turi savo angeliukus, gal galetumete man besilaukianciai patarti, kas tikrai reikalinga dar pirmaisiai menesiai? T.y. ir baldai kokie, ir aplamai. Nes apie butiniausius dalykus jau zinau :) Is anksto dekoju :)

    vanilinkaVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mums lovyte ir ciuzinuka atidave mano sese, o vezimuka pirkome zaislu pasaulyje! nu siaip viska apsipirkau vaiku parduotuveje!

    cindy

  2. 2
  3. 2

    as pirkau lovyte is bazes drevex firmos,ten pat ir ciuzinuka,bei patalyne,dar pirkau komoda kad tureciau kur vaiko daigtelius susidet,tai dabar galiu pasakyt kad be jos neissiversciau

    sheelsi

  4. 2
  5. 2

    mes tai vezimuka ir lovyte-manieza pirkome vaikucio parduotuveje,kai pirkome gavome nuolaidele dar.

    masiniuke

  6. 2

    savo mieste yra iki pasaže vaikisku prekiu pardduotuveje ten viska ir supirlome.

    mamyciuke

  7. 1

    Lovyte atidave,pataliukus pirkom turguj,vystymo lenta taipogi atidave

    ruta26

  8. 1

    siūlau nebrangiai užsisakyti individualius, originalius ir kokybiškus baldus, greitai bus galima ir išsimokėtinai. Nestandartiniai baldai - 2x2 Baldai http://www.2x2baldai.lt/

    Ryrumba

  9. 1

    Kai ka pirkome turguje, kai ka vaikisku prekiu parduotuvese. Siaip manau pirmaisiais menesiais reikalingiausia vezimelis, lovyte, patalyne vaikuciui, vonele. Na net nezinau, daugiau viskas priklauso nuo jusu finansines padeties, siaip nebutini daiktai, bet galima isigyti ir vystymo stala ir vibro kedute ir pan.

    Indruke

  10. 1

    daikatai be kuriu neisiversit tai lovyte (stalcius nereikalingas) kas be ko vezimukas dar vaiko daiktam butu gerai kokia vietele rast. mes pirmok komoda labai padejo, o daugiau kaip ir nieko nereik :)))

    poolman