Atsakymai

  1. 0

    Turiu puikus vežimukas, tvirtas labia, manevringas dideli ratai pripučiami, apsaugos nuo vėjo visose dalyse turiu 3in1 puikios visos dalys plačios jaukios gerai valosi, vaikui patogu ir mamai labai man superinis jau 2vaikiuką auginsim jame (pirkom iš pirmų rankų) jie išaugino vaikiuką ir mes jau 2 ir visai nieko kaio buvo toks liko labai ilgaamžis nuostabus man :)

    Anonimas

  2. 0

    puikus vezimas tako jamper x jau trecia vaika jame auginam ir kaip naujas

    Anonimas

  3. 0

    turiu toki vezimeli,grazus imantrus,bet man nepatiko sedimoji dalis,vaikiukas labai suspaustas. man nepatiko. tad nusipirkau tako excliusive julia...super ir svoris normalus nesunkus i 3a puikiai uznesu

    Anonimas

  4. 0

    tako jumper labai manevringas ir patogus. Beje parduodu dabar savo vezimuka pilkos spalvos. kaina 650 lt. labai tvarkingas. tel. 860071110 kam reikia kreipkites

    Anonimas

  5. 0

    labukas,turim jau senokai si vezimeli,man jis super

    Anonimas

  6. 0

    Pirkau vežimeli Tako JUMPER X, nuo to ir prasidejo mano galvos skausmas. Vos tik parsivežusi vežimėlį namo pastebejau ,kad iškritusi konpkutė iš automobilinės kėdutės, pagalvaojau nu būna pasitaiko ir nuvežiau atgal i parduotuvę, jie isšiuntė i garantinį. Po savaitės atsiuntė atgal pasėmiau iš parduotuvės ,,tipo sutaisyta" bebandant atsegti vėl ji iškrito, ir vėl atgal į parduotuvę Čipolinas.Jie vėl išsiuncia tą kėdutę i garantinį,po savaitės laukimo vėl parsiunčia kėdutę. Nuvažiuoju pasiimti jau galvoju viskas bus gerai, o pasirodo jie ne tokią dabar idėjo knopkutę ir neužsisega uždangalas.Taip važinejau penkis kartus, kol galiausei jie pakeite naują automobilinę kėdutę.Kuriam laikui bėdos išsisprendė. Po šešių naudojimo mėnesių sulūžo ratlankis, nuvežiau i parduotuvę Čipolinas jie nusiuntė nustatyti ekspertams dėl kieno kaltės jis sulūžo. Nustatė,dėl gamyklinio broko ir davė atsarginį panašų ratą, kol atsius tokį pat. 4mėnesius man jie siuntė tą ratą,kol sugalvojo visus pakeisti.Jau kai pradėjau griežtai reikalauti rato, nes kiek galima laukti 4mėnesiai prabego vis dėl to.Nuvaževus keisti ratus pasirodo priekiniai netinka, nu pasitaiko galvoju.Kitą diena paskambina atvažiuoti kitus jie ratus turi naujus man.Nuvažiuojam pakeitė ,priputė atrodo kaip ir problema išsisprendė, bet ryte išejus i kiemą vaizdas buvo nekoks. Vienas ratas nuleistas ir padanga krinta nuo ratlankio, o kitas susibuktaves guzas išokęs!Juk nauji ratai, pakeisti vakarop ir per naktį tik pastovėjo,o išėjus ryte i kiemą jau toks vaizdas!Ir vėl su tais ratais i parduotuvę.Pardavėjas ardo ratus ir keičia kamerą.Išardžius ratą nuėmus ratlankį vaizdas nekos pati rato guma netolygiai išlieta tarpais kaip iškąsta guma,pardavėjas keičia kamerą kažkelinta kamera pasitaiko gera, nes kitos leidžia pro vintilį arba kiauros.Pagaliau surinkus ratus,guma nėra tolygiai prigludus prie ratlankio ir toks vaizdas, kad po kurio laiko man jie vėl išsimontuos,kaip ir kad šitie vos sulaukę ryto. Pareikalus grąžinti pinigus arba keisti vežimą į kitą, dėl nekokybiškumo, ir kad tiek jau teko tą vežimą vežti i garantinį jie sako atvežkit pripūsim vėl,kaip nuleis.Kaip pasityčiojimas,lyg neturėtum ką veikti tik vežimą vežioti pas meistrų! Atsargiai tėveliai pirkite TAKO JUMPERX IR JUMPER GT vežimus, kad nepatektumet i bėdą i kokią aš patekau!

    Anonimas

  7. 0

    Turim tako jumper x. Labai geras, stabilus, visur pravaziuoja. Drauge pirko Tutis Zippy. Tai tas labai lengvas, bet nestabilus, i parka isvaziavo, uz saknies uzkliuvo ir suluzo. Todel as tik uz tako.

    Anonimas

  8. 0

    Sange mano gera drauge pataike ant sios akcijos ir labai dziaugiasi, nes nuo dideles sumos gan didele nuolaida susidaro :)

    Anonimas

  9. 0

    Kaip man patinka akcijos, o ypac tuomet, kai perki ganetinai brangu ir vertinga daikta, siuo atveju kaip vezima.

    Anonimas

  10. 0

    As irgi vis daugiau ir daugiau pastebiu Tako firmos vezimeliu, bet cia turbut del ju patrauklios kainos. Nors man jie visai nieko, tikrai stilingai atrodo, o ir spalvine gama ju labai zaisminga. Daugiau info apie si vezimeli gali pasiskaityti CIA: http://www.kotryna.lt/index.php?cid=12143&cat=3#home
    Be to jei planuoji ji pirkti tai siulau pasinaudoti akcija Kotrynos parduotuvese, nes tenai universaliems vezimeliams taikoma 15proc. nuolaida. Vis viena kita lita sutaupysite ;)

    Sange