• 13ats.

    Ar pasiteisino mamytėms daugkartinės sauskelnės?

    Noriu pati išbandyti, įsigijau nedidelį kiekį, bet dar nepradėjau naudoti, nes dar nepagimdžiau:) Gal jau kas nors tai išbandė?

    liutukasSauskelnėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kartą bandžiau..Man nepasiteisino. Daug terlionės, laiko papildomo ...

    Jorkaile

  2. 3

    naudojam tik vienkartines.

    daina

  3. 2

    Kaip paskaiciau jog pagal atliktus tyrimus, nuo vienkartiniu sauskelniu berniukai uzauge tampa nevaisingais, nes vienkartines sauskelnes sudaro siltnamio efekta ir kiausinukai tiesiog perdega :(, tai savo suneliui nusipirkau daugkartines sauskelnes ir esu labai patenkinta. Gaila, kad anksciau nepradejau ju naudoti (nuo 5 men tik).... Tikrai labai geras dalykas, o be to daug sveikiau :) Kaip pagalvoji, na kam rizikuoti ;)

    ingam

  4. 2

    Aš savo mažylę nuo penkto mėnesio auginu su daugkartinėm sauskelnėm, būčiau ir anksčiau pradėjus, bet apie jas nieko nebuvau girdėjusi. Esu tikrai patenkinta :) ir vargo didelio tikrai nėra

    veitina

  5. 2

    Cia ta prasme vaikiukams? :) Taipmes augom tik su jom (na tas vienkartines dedavom tik kai kur toliau vaziuodavom i sveciu). Man pasiteisino,jokiu sunkumu nesudare. Dabar antram jas naudosiu. Pirkau is rasakilos.

    gitaniux

  6. 1

    aš savo vyresniuosius vaikus išauginau su taip vadinamom daugkartinėm sauskelnėm - merliukais. Nes tais laikais apie pampersus tokius net žinoti niekas nežinojo:)
    Ir dabar augindama savo pagrandukę visai nenoriu prie tokios procedūros - merliukų plovimo - sugrįžti. Tikrai vienkartinio naudojimo sauskelnės yra didelis palengvinimas mamoms. Ko gero daugkartinio naudojimo sauskelnes naudočiau tik tokiu atveju, kai tektų pradėti atpratinti vaikutė nuo įprastų sauskelnių. Bet mes labai šauniai susitvarkėm ir be jų pagalbos.

    elegancija

  7. 1

    As nupirkau bambukinio pluosto, gal bandet is kitokiu pluostu? kurie jums pasirode geresni?

    liutukas

  8. 1
  9. 1

    zinokit,gal ir geda ,auginu tris vaikus bet nesu naudojusi ir nezinau kaip jos atrodo

    genutester

  10. 1

    nenaudojau..bet girdejau geru atsiliepimu apie sias sauskelnes

    ingrandr