• 11ats.

    Ar bandete kuri nors microlax zvakutes?

    Ruosiuosi gimdymui. Bet prisiklausiau visokiu neigiamu dalyku apie tas klyzmutes, atseit nieko nepadeda.
    Gal turit patirties?

    Linute39SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man padare klyzma ligoninej ir nieko ten baisaus:))))o apie mikrolaxa is mano pusies ne kokie atsiliepimai tiek man tiek vaikui,as jau tada geriau liaudisku priemoniu imuosi kad atlaisvetu viduriai:)))))
    o tu nusipirk ir isbandyk,nieko ten baisaus ir tada galesi spresti ar verta tau pirkti ja ppries vaziuojant i ligonine ar ne...sekmes

    iirina

  2. 3

    nzn kaip suaugusiam, viska padaro gimdymo namuose, kam tau kazka darytis, o va microlax vaikuciam labai gerai yra

    Milana69

  3. 3

    Taip, bandžiau Microlax klizmutes. Patarė gyd. pasidaryti namuose, bet kad nespėjau, tai pasidariau ligoninėje. Nu man padėjo, o kitų ir nežinojau, nes šias patarė įsigyti pati daktarė.

    Irma

  4. 2

    ai, tik dabar pagalvojau - gal vis tik klausei, ar naudoti jas pries gimdyma? tai kam - ligonineje pasiprasyk, padarys normalia klizma. Mikrolax gerai yra po gimdymo, kai viduriukai uzkieteja :) O tai pat, kaip jau cia minejo - kudikeliams tinka, po puse klizmutes.

    Lolita

  5. 2

    man jas patarė ligoninėje nusipirkti - nusipirkau, bet kadangi viskas tvarkoj buvo, tai nenaudojau. tačiau labai praverė mano gimdžiusiom draugėms - suveikia greitai ir jokių problemų. dar būna, kad skiria panaudoti po gimdymo - natųralaus ar cezario - Duphalac sirupo - jis homeopatinis ir švelniai laisvina vidurius.

    Lolita

  6. 2

    As tam specialiai nesiruosdama pasistaciau namie. Nes kai prasidejo mazi saremiai labai pilva raize o galvoju pabandysiu issivalys organizmas bus geriau. Ir taip gavosi kad teko vaziuot i ligonine ir gimdyt. Tai as istikruju buvau patenkinta kad pasistaciau nes vistiek teko tustintis pries pat gimdyma. Tai geriau lengvai issivalyt ir gimdyt negu ne. O kiek zinojau klizmu dabar nestato klinikose. Nebent primigtinai prasai.

    austeja0809

  7. 1

    Bandziau,stebuklingo poveikio jos nedaro,man net pries gimdyma jos pilnai neisvale zarnyno,sunaudojo net tris klizmutes,bet ne viskas issivale

    ruta26

  8. 1

    man buvo išrašę. bandžiau. padėjo

    Jorkaile

  9. 1

    Man po operacijos 3 diena dave ta zvakute isidejau ir nieko likau patenkinta nes padejo, o paciai nejo tai tokiu atveju geras dalykas ta zvakute

    ikmeskute

  10. 1

    mum daktare sake tokiu nusipirkt bet dar nebandem...

    daina