Atsakymai

  1. 2

    Primaitinti aš pradėjau nuo 5 mėn. Ir pirmiausia daviau savo virtą bulvę. Valgė skaniai. Paskui morka, kopūstas (kurio nelabai valgė) ir t.t. O paskui jau davaiu saldžių paragauti, nes nuo saldžių bijojua pradėti, paskui dar daržovių nevalgys :)))

    Irma

  2. 2

    nuo 6men pradejo duoti ivairias darzoviu tyreles. is pradziu vienos rusies darzoves, o po to ir keliu darzoviu tyreles

    vykute

  3. 2

    vaisiu tyreles,darzoviene

    ausrab

  4. 2

    nors mums dar tik du men bet mes jau po biski ragaujame obuoliuko(daktare sake jau galiu duoti) o ant nakties grikiu kosytes,ciut ant galiuko saukstelio duodu siaip i burnyte ir siek tiek idedu i pienuka kad sociau butu:)

    Doviliuke

  5. 2

    As nors ir savo pienu maitinau ir dar tebemaitinu, bet pradejau primaitinima nuo 5men, nes pienuko jam neuztekdavo, per ketvirta men priaugo tik 300g ir nei vieno cm. Pradejau nuo morkos, po to imaisiau bulve, nuo 6men mesytes jau duodu. Ir ivairiu kruopu kosyciu pirktiniu daviau nuo 5men. Banana beveik kiekviena diena duodu. Tyreliu vaisiu dar tik kelis kartus daviau, bet jau pradesiu duoti kiekviena diena.

    Erika_P

  6. 2

    kaip tik siandien daviau bulviu kosytes sauksteli, bet klyke iki pamelynavimo...nezinau net ka daryti, mums 4 men, po biski mokinsimes valgyti. nuo 3.5 pradejome siek tiek obuoliuka valgyti, tai su obuoliuku vargo neturime, o kaip su bulve bus nezinau, jei taip klyks.

    Benikiux

  7. 2
  8. 2

    Apie vaiko maitinima visada ziuredavau www.mamosdienorastis.lt
    Tada kudikis ir maitinimas

    austeja0809

  9. 2

    kaip buvo 3.5men pameginom duoti per pietus tyrele ryziuku su pienu,veliau ivairesniu.

    deimantina

  10. 2

    Mes bandem skanauti ivairiu misineliu,taciau jam niekas nepatiko.Pamego tik kukuruzine kose su pienu.Viriau jam paprasta darzoviene(bulve +morka).
    po to su brokoliu bandziau.Visuomet pridedavau savo pieno,veliau parduotuvinio.Nuo 6 menesiu buvo ne valgymas,o tik mokymasis valgyti.Pradejo normaliau valgyti tik nuo 7,5 menesio.

    vilem