• 18ats.

    Patarkit, kas galejo atsitikti dukryei 7,2 men, kad ji antras menuo verkia naktimis?

    Iki 6 men. ismiegodavo visa nakti, o dabar prabunda vos ne kas puse valandos ir verkia, atsigeria arbatos, pamiega ir vel verkia ir taip iki ryto! Is pradziu daktare sake, gal nuo dantuku, bet jau 4 dantys isdygo, o verkt ir nenustojo.

    virgaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gal vakare ka pavalgo gal pilvuka skauda o greičiausiai dantukai.

    mamyciuke

  2. 3

    Tai tikriausiai dėl tų dantukų viskas-dygsta sekantys.maniškė vėliau truputį-nuo kokio 8 mėnesiuko pradėjo verkti naktimis-gydytoja sakė,kad dėl dantukų,o dantuko pirmo sulaukėm prieš pat pirmą gimtadienį tiktai.Tokie pat prabusdinėjimai ir verkimai,arbatos gėrimai ir vėl miegas,ir vėl verkimas...tęsiasi iki šiol:((((O mums jau 1metai 3mėn.Na su pertreukom tos naktys,ne iš vien jau kad nemiega.O dantys vis nauji išdygsta,tik jai labai lėtai ir skausmingai.Tai gydytoja sakė-matyt jau kol visi neišdigs-kankinsimės:((Tikiuosi jums bus lengviau.kantrybės ir sėkmės.

    Vilmiene

  3. 3

    tai dabar kiti turbut dyksta

    vestina

  4. 3

    Tai gal dar dantukai dygsta :) tokiu amziaus dantukai paeiliui pradeda dygti beveik visiems.

    Erika_P

  5. 2

    turbut dygsta dantukai jei dar nera isdyge.

    daina

  6. 2

    gal skauda dantenas nuo dantuku dygimo

    daina

  7. 2

    Galiu pasakyti iš savo patirties, kad mano dukrytė irgi labai pasikeitė nuo 6 mėn. amžiaus. Iš pradžių miegodavo nuo 23 val. iki 7 val. ryto neprabusdama. O nuo pusės metų atsisakė buteliuko, pradėjo blogai miegoti naktimis, labai dažnai keltis, prašyti papo. Toks miegojimas išliko iki šiol, nors jau yra 1 m. ir 3 mėn. Na, gal jau koks 1 mėnuo nakties miegutis geresnis, nes krūties nebeduodu naktimis, o tik dieną. Bet vis tiek tenka keltis gana dažnai, o būna net kas pusvaldandį ir migdyti ar tik užkloti. Kartais paimu ant rankų ir taip užsupu, užmigdau.
    Ir visai tie "nemiegojimai" bent jau mums nebuvo susiję su dantukais. Mums dantukai pradėjo dygti nuo 4 mėn., 6 mėn. turėjom 6 dantukus, 1 m. ir 1 mėn. - visus 16 dantukų. Visi, išskyrus 4 paskutinius (nes lindo visi kartu ir dar iltiniai, kurie dygsta skausmingiausiai), jokių nepatogumų neturėjom, nuo to miegas visai nepasikeitė.
    Bandžiau nakčiai dėti viburcol žvakutę, sakoma, kad jis gali nuimti neramumą. Bet mano dukrytei ji visai nepadėjo. Tą pati patvirtino ir mano draugė, auginanti 10 mėn. dukrytę, kuri irgi naktimis blogai miega. Jai irgi žvakutės nepadėjo. Tai, kad pabandyti galima.....

    Kaip tik dabar esu nusipirkusi žurnalą "Žurnalo Mažylis patarėjas", jame rašo apie miegutį, kada reikia prieiti prie vaikučio, kiek jam leisti paverkti ir pan., ten radau nemažai info ir apie kitas vaikučių problemas - imuniteto stiprinimą, dantukų dygimą, bėrimus ir pan.
    Be to nemažai ieškojau info apie tokius naktinius nemiegojimus ir specialistų pasisakymų. Tai išvada iš visų gydytojų pasisakymų tokia - galima duoti nakčiai Sedalia ar kt. raminančio sirupo, arbatėlių bet tai tik profilaktinė priemonė, o tokie naktiniai paverkimai, nemiegojimai yra tik išaugami:)))

    Beje, o jums gyd. jokių raminamų sirupų neišrašė? Mes kaip tik dabar ruošiamės pas savo gyd., tai galvoju dar pas ją pasiklausti rekomendacijų dėl kokių arbatėlių, sirupų naudojimo.

    elegancija

  8. 2

    tai tikriausiai kad dantukai dygsta.

    masiniuke

  9. 2

    tikrai dantukai,mums 1metai ir 5men.i tai dar buna kad prabunda naktimis su tokiu aliarmu kad nezinai kas vaikui darosi,mums kruminiai dygsta:(tai manau kol neisdygs visi tol ir bus neramios naktys,stiprybes ir kantrybes mums visoms:)

    iirina

  10. 2

    as ir manau kad gali but dantukai,mano merginai kai pradejo dantys augt,tai prer 2men 9 dantys isaugo.kad 4 dantukai pas jus jau isdygo,tai nereiskia kad jau nebegali naujas kaltis :)))

    redusis