Atsakymai

  1. 4

    kiek esu susidūrusi ir lyginusi kainas, tai pigiausi www.vaikutis.lt ir gana didelis pasirinkimas, be to gauni kortelę su 10 proc. nuolaida pirkiniams. Be to iš karto pritaiko 3 proc. nuolaidą, jeigu moki grynais pinigais.

    elegancija

  2. 3

    kaip ne kaip turguje vezimeliai pigiausi , informacija suteiks dar geresne ir pasirinkimas zymiai platesnis , bent taip yra Siauliuose...kainu skirtumas ryskus...

    Idora

  3. 3

    aš savo vežimuką pirkau Vaikutyje. Tuo metu neturėjau žalio supratimo apie vežimus, tai bijojau pirkt padėvėtą. Man patiko, kad toj parduotuvėj viską labai rūpestingai išaiškina, parodo, pataria. Bet po pusmečio mano sesuo pirko padėvėtą vežimėlį pagal skelbimą. Rezultatas tas, kad ji nusipirko dvigubai pigesnį ir geresnės firmos nei mano. Aš savo vežimu nesiskundžiu, bet dabar žinodama kokio noriu, pirčiau tik pagal skelbimą. Nes labai daug vežimų parduoda, labai geram stovyje, net nepasakytum, kad jis buvo dėvėtas.

    Shoricel

  4. 2

    pritariu mamytems - Vaikutyje i stiesu galima rasti labai optimalu varianta, kas link kainos ir kokybes. Yra neblogu ir nebrangiu vezimuku, uz ne tokia jau ir didele kaina galima triju daliu isigyti. ir veikia ivairios nuolaidos, jei kas turite - supermamos kortele , dar kazkuri kortele - jau nebepamenu :)

    Lolita

  5. 2

    Manau vezimo patvarumas priklauso ne tik nuo firmos gerumo, bet ir nuo to kaip ir kiek tu ta vezima naudoji. Maniske viena gerai nudroze, nors niekas nei suplyso, nei suluzo, bet viskas kleba, trata. Gavau dovanu( atidave) drauge man savo mergaites vezimuka. Firma krutesne, ir lopsys yra, ir susilanksto labiau, nes pas mane masinoj bagazine maza ir senasis musu vezimas netilpdavo. Bet baiminuosi, kad jau kazi ar tas vezimukas atlaikys ir sulauks kito leliuko, nes jau irgi gerai kleba. Taip kad manau ne firmoje esme, o naudojime. Ir jeigu galite rasti gero stovio padeveta, tai kodelgi ne. Jei atlaike viena vaikeli ir dar issilaike, tai atlaikys ir antra.

    Mute911

  6. 2

    dar vežimėlis vežimėliui nelygus. O pvz., Vilniuje Gariūnuose tai iš viso jokio pasirinkimo nėra, be to kainos tikrai nemažesnės nei Vaikutyje. Pvz., Gariūnuose lovytė-maniežas apie 220 kainuoja, o parduotuvėje per akcijas ir iki 200 gali surasti su visokiom kišenėlėm, vystymo lenta ant lovytės ir pan.
    O tie vežimai iš 3 dalių už tokią kainą, tai be galo sunkūs, lūžta ratai (jeigu perki su guoliais) ir pan.
    Manau visai geras variantas pirkti padėvėtą. Juk nuvažiuosi pažiūrėsi kiek jis "nuvežiotas" ir gali gi nepirkti. Manau, kad esant reikalui kitą kartą pirkčiau dėvėtą.

    elegancija

  7. 2

    hm...kam pirkti deveta jei nauja is 3daliu galima uz 650Lt.nusipirkti.

    Idora

  8. 2

    Is parduotuviu tai pastebejau, kad Vaikutyje galima rasti pigesniu prekiu :) o kaip minejo jau Shoricel, kad padevetu galima rasti geresniu firmu ir per pus pigesniu vezimeliu atrodanciu, kaip nauju. Kai as pirkau vezimeli taip pat neismaniau kurie geresni o kurie ne. O parduotuvej nieko man ten nepaaiskino, nemoka pasakyti kuo kas geresnis. Jau geriau pirkti geresni ir deveta :)

    Erika_P

  9. 1

    na taip , kelione brangi gautusi virs 600km , o bilietas 10lt.vienam zmogeliukui...na dar yra variantas - Rietavo turgus...kazkaip man tos parduotuviu nuolaidos juokingos...rasiau , kad mano leliuko vezimelis kainavo 650 lt,parduotuveje analogas kainavo virs 900lt.- 10%(nuolaida) = 810lt .Mums uz tuos pacius pinigelius ir vaikucio lovyte isejo:)

    Idora

  10. 1

    cia klausimas apie vezimukus buvo ...

    Idora