• 7ats.

    Kaip rast pasitikejimo ir grist i darbo rinka?

    Gal dar kas turi ar turejote tokiu problemu, kada praaugus vaikams sunku grist i darbo rinka? Man sunku todel, kad man jau netoli 40, tad nebegaliu daryt klaidu kaip kazkada kai buvo 16 ar 18, o per didele darbo pertrauka praradau kvalifikacija.. dabar bijau, kad nieko nebesugebu ir vel viska reiks pradet nuo pradziu. O reikia, nes ateis pensija, o kad ja gaut reikai ilgo darbo stazo.

    gertrudaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    daugaiu pasitikėjo savimi ir savo jegomis ir viskas bus gerai:)

    mamyciuke

  2. 1

    na po motinystes atostogu bet kuriai mamai sunku vel isivaziuoti, tenka vel kai ko mokintis is naujo, juk per du ar daugiau metu viskas pasimirsta, bet reikia labiau pasitiketi savimi.

    Indruke

  3. 1

    praverstų kokie kursai ar kokios išlyginamosios ar panašaus atnaujintumėt žinias

    Dominyka26

  4. 1

    Panasiai ir man:) Susiruosiau keisti darba, bet pastojau, po 1.5-2.5 metu teks grizti i darbo rinka, bet kai tokia bedarbyste, baisu, kad bus sunku prasimusti:))) I senaji darba grizti nebenoriu, o ir nebegaleciau grizti tokiomis geromis salygomis, kuriu manau esu verta:) Be to, noriu kardinaliai susitvarkyti gyvenima, kad dirbciau kazka itin mielo ar naudingo ir pan, o ne tik tam,kad pinigelius uz atlikta darba moketu. Nesakau, kad buves darbas man nepatiko - nebuciau isdirbus jame virs 10 metu, paprasciausiai pasikeite daug kas ir sunku dirbti, prisimenant senus laikus. Taip pat ir darbdavi jauciu nervina kas karta "aiskintis" pries zmogu, kuris gali palyginti "pries" ir "dabar":) O ir karjeros atzvilgiu, galimybes ten man isemtos - ka galejau, to ir pasiekiau. Va tokios minteles mane kamuoja apie darbo rinka:)
    Gertruda, nesijaudink - visko yra ismokstama, niekas negime nemokedamas. Tikriausiai bus sunkiau isivaziuoti, apsiprasti ir t t, bet bijoti cia nera ko, linkiu daugiau pasitiketi savimi ir sekmes tau

    linelis

  5. 1

    man sunku suprasti kaip galima bijoti darbo.man tai tokia situacija jog as bijau jei likciau be darbo.ir nesvarbu koki siais laikais dirbti darba,svarbu kad vel gali buti kolektyve ir bendrauti su jais.

    Lori

  6. 1

    Man ir virs 30, ir sausi turesiu antra leliuka, tai grisiu dar po 2 metu tiktai, bet jau dabar taip pat bijau. Aisku reikia nusispjaut i viska sukaupt visas jegas,visa savo zavesi ir pirmyn, nieks per galva neduos. Na gal kazkiek reiks gryst atgal, bet greit viskas prisimins ir bus gerai. Na patart lengviau, bet kaip paciai reiks tai ...

    gitaniux

  7. 0

    Moterys,galbut noretumet uzsidirbti po 30% nuo parduodamu prekiu siulydamos Oriflame katalogeli draugams,pazistamiems ir t.t.? Jokios rizikos,jokiu isipareigojimu,nera nustatyta,uz kiek turite parduoti...Galit pabandyti...:))Jei domina,rasykit i az arba skambinkit tel.:8-604-25250.

    Francese