Atsakymai

  1. 4

    man begalo patiko knyga (NUO SIOL GYVENSIM GERIAU) ji labai pamokanti kaip gyventi ir daug kam patariu .

    deimantina

  2. 3

    O man labai patiko Emilės Bronte " Vėtrų kalnas"

    Jorkaile

  3. 2

    Rekomenduočiau "Kepurininko pilis" Arčibaldo Kronino , šis romanas yra apie didele šeimos tragedija,kaip šeimoje tėvas viskam vadovauja, o šeimos nariai visada jam paklusta, kaip pastoja dukra , slepia visalaik nėštumą nešiodama korsetą ir taip išnešioja vaikelį apsigimusį, kaip tėvas ja išveja iš namų, ji pagimdo vaikelį ir jis miršta, motina suserga vėžiu, tėvo firma bankrutuoja ir dar visokių nelaimių ištinka šeimoje, tikrai graudi istorija...

    laimike

  4. 2
  5. 2

    man patinka romantiskos,apie jaunus zmones ,nes paciai javu zydejimas dargeros knygos"laumzirgiu vasara,Kende,As radau tavo dienorasti,Heroinas,Labai retai kaip jaunas menulis"..man patiko jos:)

    coliukexxxx

  6. 2

    as tai rekomenduociau paskaityt OG MANDINO knygas.Pirma jo knyga Didziausias pasaulio prekeivis yra nuostabi.Jos yra dvi dalys. Veliau to pacio autoriaus Didziausias pasaulio stebuklas.Jas galma nusipirkti Maximose ir jos tikrai nera brangios.Anksciau vienos knygos kaina buvo apie 17 litu dabar - vienos knygos kaina apie 6lt.Tikrai nenusivilsi

    hience

  7. 2

    Labi idomi knyga, bet ja galima perskaityti vienu prisedimu, nes na labai didele tai : Richard Bach - Dzonatanas Livingstonas Zuvedra. Tikrai rekomenduoju. Apie knyga: Tai alegorinis pasakojimas apie kiekviename is musu slypincia beribes laisves ideja, apie tobulybes sieki, issuki prigimciai ir tikrojo skrydzio dziaugsma.

    vanilinka

  8. 2

    Nepamenu autorės bet knyga GERIAUSIOS DRAUGĖS tai jau aišku kad rašo paie drauges ma labaipatiko.

    mamyciuke

  9. 2

    Jei nori kazko lengvo ir romantisko.Rekomenduoju Jude Deveraux aksomine saga.ten 4 knygos yra.kaip tik naujai isleistos.nuostabios knygos.

    rimrem

  10. 2

    jei is lietuviu autoriu man asmeniskai Ivanauskaites knygos patinka, Maluko rasytos knygos lengvai skaitosi.

    Idora