• 21ats.

    Ar jusu santykiai su antraja puse po vestuviu pasikeite ar isliko tokie patys?

    Kol mes draugavome, negalejome buti vienas be kito, o dabar, po vestuviu jis atsalo jausmu atzvilgiu :(... As jau pamirsau ka reiskia buciniai ir pan....:(

    nichteŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na manau isliko tokie patys...

    daina

  2. 3

    seip po vestuviu tai nelabai kas pasikeite nebent po vaikelio gimimo

    sheelsi

  3. 2

    truputeli pasikeitem abu,pasidarem jau labai seimyniski,jokiu pasilinksminu dviese,seima seima,

    Indruleeeee

  4. 2

    Musu santykiai pasikeite. Kai susituokem isvaziaves buvo net i uzsieni. O kai draugavom niekur visai nepalikdavo, budavom kartu visur. Jis pats sake, kad anksciau nepalikdavo vienos, nes bijojo, kad kas nors nenuviliotu o dabar nebebijo, nes susituokem ir turim leliu. Na aisku ir kas cia jau nores tokios susituokusios ir su kudikeliu... Nei mes besibuciojam. Na kartais, per savaite gal kokius 5 kartus... Prie pc sedi, kai nedirba. Labai gaila, kad taip yra. As pati jam sakau o dabar net ir prikaisioti pradejau, kad taip yra, bet jam dzin, sedi prie pc ir jam gerai... Na cia siuo metu taip yra, visada taip nebuvo.

    Erika_P

  5. 2

    Na mes iki vestuvių gyvenom beveik 5 metus.Tai nelabai kas ir galėjo manau pasikeist.Labiau gal pasikeitė santykiai,požiūris vienas į kitą kai gimė mūsų stebukliukas.Bet santykiai tik pagerėjo.Nesakau,visko būna,bet visko būdavo ir anksčiau,o taip,manau,ir turi būti:)O po vestuvių tikrai nieko nepasikeitė.Kaip ir anksčiau yra ir bučkiai ir apsikabinimai...Tikiuosi,kad taip bus ir toliau,nes tai yra svarbu,manau.O tau siūlyčiau būtinai apie tai pasikalbėt su vyru,pasakyt,kad tau taip nelabai patinka,kad norėtum jog jis tau būtų dėmesingesnis ir švelnesnis ir pan..Nes,jei žmonės nekalba tarpusavyje apie tai kas jiems vienam kitame nepatinka-labai greit nutolsta vienas nuo kito:(Sėkmės:)

    Vilmiene

  6. 1

    O mes draugavom trumpai. Mylejome vienas kita ziauriai, negalejom but atskirai todel susituokem. Kol draugavome jis dirbo Vilniuje, o as dar mokiausi vidurineje, atvazinedavo kiekvienas iseigines pas mane... Po to mete darba ten ir liko dirbti savam kraste... Po vestuviu jis elgiasi kaip ir pasakojo Erika... Daznai mane palieka viena, niekur nesivezioja su savimi, po darbo namo neskuba... Grizes pavalgo, isgeria alaus truputi ir miegot... Dabar, kai turim pupu 6 men, tai dar su ja pazaidzia kokias 15min ir miegot... Iseiginem vel uzsiemimu atranda tad liekam su pupa vienos.. Del to iskylo dar viena problema... Pupa nelieka su juo viena ilgesniam laikui... Pradeda ziauriai verk... Kai as tik pasirodau ir paimu ja ant ranku, tai iskarto apsiramina ir pradeda sypsotis... Jam tas nepatinka, kad jo pupa jo payies vengia, bet juk galetu skirti jai daugiau demesio, bet... Su juo niekada negalima normaliai pasikalbeti, jei pradedu kalbeti jis nukreipia tema arba kaip tycia jam pradeda skambinti tai mam, tai kolegos, tai draugai, tai dar kas nors... As jau pripratau prie to... Drauge juokais patare susirasti meiluzi, bet negaleciau jo isduoti, nes as ji myliu be galo be krasto.....

    nichte

  7. 1

    iki vestuviu draugavome 4metus tai kai susituokeme tikrai nepastebejau kad vyras butu pasikeites...koks buvo iki vestuviu toks ir liko dabar :)

    Pearl

  8. 1

    Ne labai pasiteike, Galeciau teigti kad santykiai net tapo tvirtesni.

    vanilinka

  9. 1

    na nepasikeite kaip gyvenome, taip ir begyvena,, tikiuosi blogiau nebus :)) nepasikeis nieks i bloga puse :)

    katikee

  10. 1

    Pas mus pasikeite,kad ir nezymiai nes gyvenom 3 m.pries santuoka.Atsirado didesne atsakomybe.

    mmazuliuke