Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    nesijauding greitai nepastebesi kaip prades sneketi.mano budama tokio amziaus mokejo tik kelis zodelius

    deimantina

  3. 1

    Butu neramu,jei ne zodio nesakytu,kiti vaikai iki 3 metu nekalba.

    grirute

  4. 1

    normalu,nera ko jaudintis,maniskis ir savo kalba sneka

    ruta26

  5. 1

    tai kad cia normalu. toks amziaus tarpsnis.

    Jorkaile

  6. 1
  7. 1

    as manau, kad per anksti pergyveni. viskam ateis laikas. bent jau iki 2 metuku vaikuciai tik pradeda mokytis kalbeti. is pradziu garsai, skiemenys ir po truputi zodeliai

    vykute

  8. 1

    tikrai be reikalo, nes musu 15men ir nekalba, nors budamas 10men pasakydavo mama, baba, niam ir t.t., o dabar tik mama. Bet zinau, kad del to nerimauti neverta.

    vinipukas

  9. 1

    jau labai skubini savo panelyte kalbeti:)))) o juo labiau pergyventi, kad dar nekalba. mano dukryte pradejo anksti kalbeti 1metuku jau kalbejo supranta mus zodelius, kelis iskarto paskakydavo, o 1.6men kuo puikiausiai sakinais snekejo, visi suprasdavo ka sneka:))))o va sunelis 1.8men ir tik kelis zodelius sako: tete, mama, ate, ne, ten, ka ,cia, ko,teje(sese), au-au,ateik, niam-niam,ati(aciu),geti(gerti), dar anksciau sakydavo tempa(lempa) bet dabar jau nesako:)))tai va man jau buvo vienu metu neramu, bet tikrai daug kas pasake, kad iki 3metu nera ko nerimauti, o be to sako pagrindinius zodeliu, reiskiasi viskas gerai:)))))

    ievutek

  10. 1

    tikrai nesijaudink,mes esam metukų,tai sakom ate,tete,ate,kate,ne,mama,vau-vau(au-au) ir kažką panašaus į atek(ateik),bet rimtesnės ir suprantamesnės kalbos prasidėjo nuo 2m,kaip sako nereikia vaikų skubint,nes kiekvienam kalbėjimas,vaikščiojimas vystosi skirtingai:)

    tuti