• 54ats.

    Ar turite pažįstamų (draugų, giminių) užsienyje, į kuriuos galėtumėte kreiptis su kokiais nors prašymais, pvz. nupirkti ir atsiųsti prekių?

    Nes aš neturiu tokių pažįstamų, į kuriuos galėčiau kreiptis kokios nors pagalbos, pvz., kad man nupirktų vaikui drabužių, žaislų ar pan. Yra keletas pažįstamų, bet ne tiek artimi, kad vaikščiotų po parduotuves ir ieškotų mano užsakytos prekės...:) O kaip jūs elgiatės, ar prašote paslaugos iš užsienyje gyvenančių pažįstamų? Ir apskritai, ar išdrystumėte paprašyti? O gal pačios važiuojate (važiuodavote) apsiprekinti per išpardavimus?

    elegancijaApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    as pati gyvenu uzsienyje, tai manes drauges papraso kad nupirkciau rubuku vaikuciams, nes cia (uk) yra zymiai pigiau nei lietuvoje, as su malonumu nuperku!

    cindy

  2. 6

    Kaip tik šiandiena pagalvojau,kaip gerai būtų,kad užsienyje būtų artimųjų ir,kad galėčiau kreiptis į juos dėl prekių,o dabar per tarpininkus siųstis per brangu...Yra keletą pažįstamų,bet,kažkaip į juos kreiptis nedrįstu...Gal kada nors ir užsiminsiu...O pati prekintis nevažiuoju,tam reikėtų nemažai papildomų pinigų,nes vien kelionė kiek kainuotų...

    debesėlis

  3. 6

    as turiu teti.. teta.. bet neteko prasyt ju kad pirktu kaska.. :) pati kaskaip nenoriu..

    kristale

  4. 5

    Turim keletą tetulių gyvenančių UK ,kai atvažiuoja į svečius, visada atveža lauktuvių,o jei ko būtinai reikia, paprašom ir nuperka, nes tai mums artimi žmonės ir nėra jokių problemų.Mes džiaugiamės jų dovanomis, o jos džiaugiasi,kad mums gera :)

    almyte7

  5. 5

    pati gyvenu jav ir su malonumu aprupinu visus vaikucius, nes is tikro paciai labai smagu, kadangi mazu vaiku jau nebeturiu o tie leliukiski niekuciai labai grazus, siuntimas brangus tik kai siunciama per paprasta pasta, o per lietuviskas kompanijas siunciant dideni kieki nera brangu.. siaip aisku cia irgi ivairios parduotuves vienos brangesnes kitos gal prastesnes kokybes pigesnes, bet va kalediniu laikotarpiu ir geros parduotuves siulo dideles nuoladas.. be to daugelis mano pazystamu lietuvoje priima dovaneles is taip vadinamuju "garazu ispardavimu" kada seimos po 10-25 centus isparduoda savo kudikeliu isauktus rubus, batus ir zaislus, nes jie labai daznai nauji ar bemaz nauji..

    zilvinta

  6. 5

    Turiu keletą draugų gyvenančių ir dirbančių užsienyje, bet dar neteko prašyti, kad ką nors nupirktų. Man kažkaip nereikia. Ir apskritai, mano poreikiai dabar labai maži. Jei važiuoja sesė kur atostogauti tai pareža kosmetikos, kvepalų, o leliukui tai draugai parveža kokį rūbelį, ar žaisliuką. Bet jei jau ko rpireiktų, tai paklausčiau ar nebūtų sunku man padėti. Kai nuvažiuodavau kur atostogauti tai užsukdavau į parduptuves ir ten apsipirkdavau, o dabar nėra poreikio :))

    Irma

  7. 5

    turiu giminiu uzsienyje taciau neesu tokiu dalyku prasiusi. nebnt patys lauktuviu parveza:)

    vestina

  8. 5

    as turiu drauge kuri gyvena Londone, as visada paprasau, kad man parveztu kosmetikos, nes tikrai ten daug geresne nei pas mus:) o vaikui net nereikia prasyti, kad ka nupirktu, nes visada parveza lauktuviu:))kai noriu naujo telefono, visada paprasau, kad is ten parveztu, nes per pus pigiau.
    mano seses "svogierka" gyvena anglijoj ir pati siulosi nupirkti mano vaikui rubeliu.
    siuos naujus metus galvojam svesti Londone, tai turbut tikrai nepraleisiu progos parduotuves aplankyti:))))

    Gitana

  9. 4

    As turiu gimyniu :) Ir zinau kad jau ruosiasi siusiti siuntinuka, nors pati nieko neprasiau :)

    vanilinka

  10. 4

    gaila bet tokių neturime, o kaip būtų gerai turėti:)))

    mamyciuke