Atsakymai

  1. 3

    na cia sunku ka ir pasakyt, nes mazi vaikai bijo ir tiek klouno, tiek senelio salcio na tos figuros kurios neegzistuoja kieviena diena yra baisios.. Manau kad tikrai va pries kaledini laikotarpi knyguciu skaitymas, kalediniu filmuku (jeigu didesnis vaikiukas) tikrai bus gera pazintis, kad kaledu senelis geras ir nesa daug, daug dovanu..

    gertruda

  2. 2

    Mano dukrytė dar nematė senio šalčio, tai kaip ji reaguos, nežinau. Bet va, sesutė mažoji labai bijo senio šalčio. Kai pamatė pro langą ateinant tai pradėjo klykti iš siaubo( jai tada buvo 2 metukai), aišku mums buvo labai juokinga, nes kiek knygučių vartėm, kiek jai pasakojom. Bet kai pasakėm, kad čia Nykštukas ateina ji apsiramino, leido ir ant kelių pasodinama, ir ranką davė kai fotografavom, ir barzdą glostė...

    Irma

  3. 2

    Jeigu vaikas maziukas,butu geriu ji laikyti ant ranku arba bent uz rankytes laikyti.Taip vaikelis jausis saugiau.Jei bijo vaikas prisiartinti prie senio salcio,tai ir nereikia to daryti.Pati buvau tuo seniu salciu ir maciau ivairiu vaiku.

    vilem

  4. 2

    O mes tai turim beda, nebegalim vaikscioti ten kur pilna manekenu. Tai praktiskai i drabuziu parduotuves uzeit negalim, net pro vitrinas turim sukti ratus. Tai manau kaledu senelis irgi gero soko ivarytu. O kaip nuteikti tai kazin ar cia nuteikimo reikalas. Cia jau kaip pasirodys vaikui, taip ir bus.

    Mute911

  5. 2

    Na taip čia žiūrint kiek metų vaikui.Jei didesnis tai gali jau paruošt,paaiškint,kas tas senelis,parašyt kartu jam laišką.Tuo labiau dbar pilna ir filmukų ir filmų apie senelį Šaltį.O šiaip dar galvoju,kad nuo vaiko priklauso.Vieni drąsesni,kiti jautresni.Pati irgi ruošiuosi nupirkt knygelių apie senelį šaltį,gal taip bent paruošiu,kad neišsigąstų.Nes mano mergaitei bus 1metai ir 4 mėnesiukai,tai tikriausiai bijos.Nors šiaip drąsi mergaitė,niekada nebijojo dar svetimų žmonių,bet senelis Šaltis toks jau labai neįprastas.Pernai dar visai maža buvo,tai su seneliu Šalčiu dar nepažindinom:))Žiūrėsim kaip seksis šiemet.

    Vilmiene

  6. 1

    mano mažylis dar nematė senio šalčio, tai ne\inau kaip reguos kai jį pamatys, na tikiuosi, kad nebijos:)

    mysteryy