• 11ats.

    Is kokiu menesiu skaiciuojami motinystes pasalpos pinigeliai?

    Siandien buvau sodroje susitvarkyti motinystes pasalpos ir, nors man stazas isnesa, man pasake, kad gausiu "labai mazai pasalpos", tad palikau nesupratus, is kokiu menesiu skaiciuoja kad taip pasake, labai esu sunerimus, nes tie pinigeliai man ir mano dukrytei labai reikalingi=( Gal kuri mamyte susidure jau su sia beda ir galetu man isaiskinti?

    ervijotaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as pasidomejau ,tiksliau parasiau klausima i sodros puslapi ir gavau atsakyma kad reikia skaiciuoti is 12 menesiu pradedant nuo dekreto pradzios menesio o man paskaiciavo nuo dekreto pabaigos menesio o tai didelis skirtumas(net 4 menesiai) todel man negerai ir gavosi,bet dabar kai zinau kur beda ar verta man eit aiskintis...kasko manau kad eit aiskintis i sodra tas pats kas su vejo malunais kovot...= (

    ervijota

  2. 2

    ar tau jau ismokejo ar tik sodros vyresnioji specialiste taip supasakojo priemusi dokumentus? Jiegu dar negavai tai sakyciau nepergyvenk, nes visi popieriai eina pas vyriausas pasalpu mokejimo specialistes ir jos istaiso vyresniuju specialisciu padarytas klaidas, tad jeigu isivele klaida jinai bus istaisyta..

    gertruda

  3. 2

    Pirmiausia , turi tureti 12 menesiu darbo staza. Gal tame tarpe turejei nemokamas atostogas arba nedarbingumo pazymejima.Tai sumazina pajamas.
    Nuo bendros sumos ir skaiciuoja motinystes pasalpa.

    Linute39

  4. 1
  5. 1

    tai jau taip,geriau pasiklausti nei paskui per klaida skaiciutu pinigeliu nebegauti...sekmes!!!

    Pearl

  6. 1

    Manau geriau nueiti ir pabandyti išsiaiškinti..

    Jurgusia

  7. 1

    Pagal naujuosius istatymus, turi tureti 12 menesiu staza, kad gauti motinystes pasalpa. Gal tuo metu buvai bedarbe, ar negavai jokiu pajamu, todel tau ir gavosi maza motinystes pasalpa?

    lina686

  8. 1

    jie viska ten ketvirciais skaiciuoja, tarkim as isejau i dekreta nuo spalio tai jau yra ketvirta ketvirti, tai mano pinigelius skaiciavo is antro ketvircio:) tikiuos supratai ka norejau pasakyt, tik dabar jau darbo stazas turi buti maziausiai 12men.

    erika1984

  9. 1

    Nuo s.m. liepos 1.d.skaiciuoja is 12 menesiu.

    mmazuliuke

  10. 1

    O kiek laiko pradirbai tam darbe? Ar pries tai mokeis?

    Jovituke