Atsakymai

  1. 4

    pas mus sarasiukas tikrai labai ilgas nuo A iki Z :) kartais saraso net nesidarau perkam beveik viska iseiles :):):)

    deimantina

  2. 3

    1. pienas ( ir kiti jo produktai)
    2. duona
    3. mėsa
    4. daržovės
    5. vaisei
    6. vaiko mišinukas
    7. saldumynai( saldainiai pyragas)
    bet visada reikia ko papildomai nusipirkti.

    mamyciuke

  3. 2

    Sąrašiuką susidarau kiekvieną kartą prieš eidama į parduotuvę. Priklausomai nuo to, ko reikia tam kartui, tą ir perku. Nes sąrašas nebūna visada vienodas. Visada yra pagrindiniai dalykai, ir papildomi (skalbimo milteliai, kosmetika ir pan.). Stengiamės apsipirkti visai savaitei. Einam papildomai į parduotuvę, kai nebent pritrūksta bulkos, duonos, pieno ar pan.

    elegancija

  4. 2

    Pagrindiniai dalykai: duona, sviestas, sūris, dešra, cukrus, daržovės, vaisiai, miltai, mėsa, pieno produktai, pagrindiniai produktai įvairiems kepiniams(kadangi labai mėgstu kepti pyragus, spurgas ir pan.)... Niu, o daugiau pagal nuotaiką:-)

    lina686

  5. 2

    Sarasiukas buna ilgas, kai apsipirkinejam savaitei - maisto produktai, kazkas is higienos reikmenu, dar vaikiukui;)))cia ir neisvardinsiu....bet tiesa ta - kad tikrai taip susitaupo pinigeliai;)))kai anksciau eidavom kas antra diena, tai isleisdavom dar daugiau!!!juk parduotuvese tiek daug neplanuotu pagundu..;)))

    raimoskyte

  6. 2

    Pries puse metu ir mes pradejome apsipirkineti savaitei, labai susitaupo pinigai, negu einant kiekviena diena i parduotuve. Kadangi mesa parsivezame is tevu, tai mesos neperkame. Dazniausiai sarase grietine, sviestas, darzoves, vaisiai, prieskoniai, vaikui varskes ir pieno gaminiai, o paskui siaip pagal nuotaika, ka sugalvojame.

    Indruke

  7. 1

    retai,kada surasineju ant lapo,viska i galva susidedu

    ruta26

  8. 1

    Kaip apsiperku ilgam laikui, tai sarase pagrindiniai maisto produktai buna mesa, farsas, saldyta zuvis, bulves, darzoves, kai kurios desros.. O smulkmenu, kaip duona, sviestas, pienas einu kiekviena diena i parduotuve pirkti, bet jau be sarasiuko ;-)

    Imbiere

  9. 1

    Aš sąrašą darau tik tuo atveju, jei į parduotuvę eina vyras. Pati perku iš atminties, arba tai ką pamatau..

    Jorkaile

  10. 1

    nesidarau saraso..nueinu mazdaug zinodama ko reikia..o dar jei kokia akcija uzgaudau,tai isvis gerai

    ingrandr