Atsakymai

  1. 1

    na idomus klausimas, ir tikrai ne mamytėms turėtų būti adresuotas. Nes tik gydytojas gali nuspręsti, ką tokiam vaikui duoti ir ar tikrai reikalingi vitaminai apetitui gerinti, nes turi būti kompleksinė apžiūra ir vaikučio bendros būklės įvertinimas.

    elegancija

  2. 1
  3. 1

    maitinu zuvu taukus,bet nepastebejau ,kad pageretu apetitas,kaip valge po ne daug ,taip ir valgo.Nors gydytoja sake,kad jiems uztenka,tiek kiek suvalgo,nes jie judrus ir isikrauna

    Aureluze

  4. 1

    taip tikrai jei parasytum kam vaikutis alergiskas butu lengviau patarti,o kaip mamytes raso jog padeda vit C ir zuvu taukai tai jos atsako tik i viena tavo uzduoto klausimo dali :) mano mergytes alergologe kaip tik nepatare duoti zuvu tauku,nes ji alergiska zuviai :(((( su vitam C nezinau kaip yra,na o maziausiai alergizuoja tie vitaminai kuriu sudetyje nera vitamino B ir kiecio... Vyresniems kurie moka nuryti kapsule super yra Alkymer vitaminai.

    anonimas22

  5. 1
  6. 1

    Mums labai padeda žuvų taukai:-) Valgo kaip už du:-) Na, tavo atveju, patarčiau su daktare pasitarti, kad nepadarytum dar blogiau. Su tom alergijom ne juokai:-)

    lina686

  7. 1

    vitamina c arba zuvu taukus jei jiem nealergiska

    vestina

  8. 0

    vit c lašiukais, arba žuvų taukus.Mums padėjo:)

    pupa34

  9. 0

    Idomu kam kudikis yra alergiskas. as savo vaikui visada duodu Cevikap, apetitas tikrai labai pagereja:)

    Gitana