• 9ats.

    Anglijoj vyra apgavo darbe, nesumokejo pinigu, kur kreiptis?

    Nezinau, ka daryt, vyra apgavo darbe, nesumokejo pinigeliu uz menesi laiko. Nuoma nesumoketa, agentura skambina, klausia, kada bus nuoma. Pasake, arba sumokat, arba atgyvenat depozita ir nesdinates (iki gruodzio 1d). Kur eit, ka daryt, net neisivaizduoju. Gal kuri esat susidurusi su tokia problema, kur kreiptis?

    redusisTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as tai nesu tokiu reikalu zinove...:-)

    daina

  2. 3

    tai atsispausdinkite tuos lapus ir eikite, paaiskinkite situacija kaip yra tikrai pades, o jie patys paskambinsim jam arba pades laiska parasyti kad greit pinigelius atiduos ir dar nelegaliai zmones darbina, tai dvugubai jam teks susimoketi! pagasdinkite ji pati su tuo advice bureu gal atsitokes ir issigas.
    cia va web saitas http://www.citizensadvice.org.uk/ pasiskaityst susirasit prie jusu namu artimiausia, tik nenuleiskit ranku, jam padejo siti zmones kai nenorejo moketi biuletenio kai buvau nescia!

    cindy

  3. 3

    paprasciausiai tegul vyras nueina i advice bureu(atrodo taip) ir tegul pasako kad vyrui nesumokejo algos yra mazas vaikas ir veja is namo ir viskas tik kad turetu kazkoki dokumenta nu kas susije su darbu viska reikia nestis! o be to agentura jusu negali ismesti is namo nes yra mazas vaikas. dar bandykit eiti pas koncula sakykit nera pinigu mazas vaikas veja is namu ir bla .turi padeti! bet i ta advice bureu butinai nueikit ten padeda emigrantams kai su jais darbdavys elgiasi nesaziningai!

    cindy

  4. 2

    lanun, ka jie gali paqsakyti vaika maza turiu reikia kazkur dirbti, sake legaliai apiformins neformino o vaika maza maitinti reikia .

    cindy

  5. 2

    cindy kad jis ten dirbo neoficialiai,turi tik irodima kad virsininkas i email yra parases,kad pinigai bus tada ir tada o ju kaip ner taip ner,vyras vel paraso tai kada pinigai,o tas vel dura stumia :(

    redusis

  6. 2

    redusi patarciau tau kreiptis i konsula greiciau ,gal gausit busta kur gyventi.nes vissi kreipesi kuriuos meta su vaikais ir gauna.o pas jus jug vaikutis yra mazas :) greiciau kreipkis i savo rajono konsula :) sekmes ir nesijaudink :)

    deimantina

  7. 1

    jam sake kad idarbins normaliai,bet kai reikejo pinigelius moket jo paslaugu nebereikejo ir nusiplove

    Anonimas

  8. 1

    Na as gyvenu ne Anglijoje,bet man iskilo klausimas,jeigu vyras nelegaliai dirbo,tai ar jam paciam baudos neuzdes,jei jis kreipsis kur nors.

    lanun

  9. 0

    Gal paveluotai, bet kazkam gal pravers https://www.manopinigai.co.uk/patarimai/nesumokama-alga-anglijoje

    Anonimas