• 7ats.

    Hipoksija gimdymo metu. Kokia tikimybė, kad vaikas užaugs be jokių pasėkmių?

    Mano sūnui gimstant, prasidėjo hipoksija (nugirdau kad kažkokio "6 laipsnio"), tik pagimdžius jį gaivino ir po minutės pagal Apgar skalę jo būklę įvertino 9 balais. Išrašant iš Antakalnio klinikų darė galvos ehoskopiją ir sakė, kad viskas buvo normoj. Pas neurologę buvom Utenoj, tai ji sakė, kad 2 mėnesių vaikui dar anksti spręst ką nors. Kokia tikimybė, kad mano vaikas užaugs visiškai sveikas be jokių hipoksijos pasėkmių?

    EdmundasVaiko gimimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano dukrytei buvo lengva hipoksija,kolkas ji sveika,jai jau 5 men.

    daina

  2. 1

    mano pirmagimis gimes ir turejo hipoksija,bet uzaugo sveikas,gyvybingas berniukas.papildomu tyrimu nedare

    ruta26

  3. 1

    mano brolis kai gime pries 10 metu irgi buvo hipoksija, tik nezinau kokio laipsnio, bet dabar veikas vaikas :)

    Indruke

  4. 1
  5. 1

    na jeigu ivertino 9 balais tai nemanau, kad labai rimta buvo.. nes butent tie balai labiausiai ir nulemia kvepavima, odos spalva.. tad manau kad gal kazkas tik baisaus pasirode, nes 9 balai yra labai gerai.. po cezario visiskai is paziuros gerai kvepuojanciam vaikiui daugiau 7 neduoda tad taviskis turejo kvepuot puikiai kad 9 gaut..

    gertruda

  6. 0

    Kiek suprantu tai labai individualu. Galiu tik pasakyti iš savo patirties. Gimdžiau sūnų prieš 17 metų. Gimdymas buvo su 4 rizikos faktoriais, iš kurių vienas - hipoksija. Jokių pasekmių ir problemų niekada neturėjom. Išaugo normalus, aktyvus, labai gerai besimokantis vaikinukas.

    Anonimas

  7. 0